Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!
Od kartek dziś odpoczywam bo codziennie cały tydzień siedziałam z nimi do 24... i ldwo oteirałąm oczy rano d pracy. Zmęczona jestem, zaraz robię grzańca
Strasznie boli mnie dzis jajnik i mam ból głowy, pierwszy raz taki ból mam, zupełnie inny niż te bóle co mam zawsze...
No to będzie trzeba iść do niego... Kurdę w poniedziałek się na pewno do niego wybiorę... Bo już mnie to irytuje. Tak mi się cykl rozregulował, że szok!!! A byłam u niego jakoś na początku jesieni, to wszystko było w miarę okej. A teraz masakra... Mam nadzieje, że coś mi przepisze. Bo temat, że się staram o dzidziusia już mu wyświetlałam...
...Tak sobie właśnie buszuję po necie, przeglądam różne przepisy, mój mąż zerknął kątem oka i podsumował: "Ty powinnaś iść na jakiś kurs, studia kulinarne a nie tak.... (milczenie)... masz dwie równie wielkie pasje: gotowanie i pomaganie innym".
... w tej sytuacji pójdę się może wyprysznicować a potem przytulę się na dobranoc do mojego m.
Kolorowych dziewczyny!!
postaram się odezwać po jutrzejszym szkoleniu jeśli będę mieć jeszcze siły na cokolwiek
Jillka boli mnie jajnik i podbrzusze teraz doszło, dosłownie 10 minut temu... na @ szans nie ma... łydki też nic... ale ostanio dwa razy już mnie oszukały... idarły po @ zamiast przed...
Sihayko bym poszła do lekarza zbadać wszystko ale kasy nie mam a to na wszystie hormony plus jakiś monitoring jeden cykl to ze 400 zł trzeba...