reklama

Staranka od stycznia 2012.

No no no... kogo ja tu widzę... Grzanka Dzień dobry ;-) pochwal się brzucholcem :-):-) Ale ta Twoja ciąża mi szybko zleciała hehehe

reklama
zafluidkowac Cie trzeba
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
teraz na koncówce jestem wiec moze cos sie uda ... no szybko szybko poszło, wyobraż sobie że do 4.12 kruszynka nie chciala nam sie pokazac przwdopodobnie bedzie to dziewczynka Julia Weronika :)
ah sa dni ze chodze jak nakrecony bąk i musze sie wstrzymywac od pracy bo przesadzam a sa dni i noce kiedy moj krok chce odleciec a nogi uginaja sie po demną. mam wrazenie ze nie doczekam terminu a jest na 29.12 ;p
męzu oszalał na punkcie małej ! chodz jeszcze siedzi w brzuszku.

hej kobietki :)

oo kto to do nas zajrzał ja się czujecie dziewczyny?

a ja dzisiaj mam wstrętny dzień nie dość ze zimno a ja miałam rano do szkoły drałować to jeszcze maż mnie tak wkurza że nawet spojrzeć na niego nie mogę bo mi ciśnienie podnosi

hej kobietki :)

oo kto to do nas zajrzał ja się czujecie dziewczyny?

a ja dzisiaj mam wstrętny dzień nie dość ze zimno a ja miałam rano do szkoły drałować to jeszcze maż mnie tak wkurza że nawet spojrzeć na niego nie mogę bo mi ciśnienie podnosi
Uuuu
Kochana ostrzeżenie puść męzusiowi bo biedny cierpieć będzie ....
agnieszka jak sie czujesz napisz ?:)

Agacynda męża pociągnij pod choinkę zgwałć porządnie Ty jego on Ciebie i kto wie moze prezent sie ziści :)

Uuuu
Kochana ostrzeżenie puść męzusiowi bo biedny cierpieć będzie ....
agnieszka jak sie czujesz napisz ?:)

ogólnie to dobrze, oprócz tych moich humorów ,które mój biedny mąż musi znosić
w poniedziałek jadę do poradni diabetologi bo wynik po wypiciu glukozy mam troszeczkę wyższy i pewnie dostanę jakąś dietę ja nie wiem jak to przeżyje

A Ty jak się czujesz pewnie juz Ci ciężko w końcu to już końcówka może maleństwo zrobi wam prezent pod choinkę

Agacynda męża pociągnij pod choinkę zgwałć porządnie Ty jego on Ciebie i kto wie moze prezent sie ziści :)

Hahahaha uśmiałam się !! nie martw się, bzykanko cały czas jest :-) tylko widać ze mną coś nie tak... ale pójdzie, napewno. przyjdzie mój czas i pora...

Julia Weronika, ślicznie :-) wyprawka gotowa?

Hej kochane:*
grzanka ineska, masakra to juz 35 tydzien super ;)
trzymam kciuki za testujace.
a u mnie znow plamienie dzisiaj to juz krwawienie.
do tego złapała mnie angina :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry