• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agnieszka sa dni kiedy wogole nie wstaje bo nie moge chodzic ze wzgledu na bol w kroku ... :|
aktualnie mam 1cm rozwarcia sie nie zdziwie jak mała sie pospieszy, co mi dokucza to to ze nie moge nosic mojej ukochanej obrączki :( nogu nie puchna chyba ze naprawde przecholuje z chodzeniem albo robotą to kiepsko sie dzieje.

Agacynda słoneczko widzisz ja z męzulem rozmawiam ze po porodzie trza uwazac zeby od razu drugiego nie bylo ;p a mąz na to że z dwórurki strzeli .... boje sie ;p
co do wyprawki dzisiaj maleńskie ciuszki prałam pierwsza tura jutro moze druga :)
torba spakowana prawie do szpitala... dla mnie i małej, jeszcze tylko męzowi spakowac musze jak nas bedzie odbierac zeby nie musial dzwonic i sie martwic ze nie wie co ma wziasc dla malej ;p
wczoraj kupilismy łóżeczko ;p
zaraz je składaliśmy a co do brzuszka to po raz pierwszy go pokazuje w necie ;p Zdjęcie0015_001.jpg
Ineska no wiem wiem .... no ale widzisz co innego mi gin mowi... wiec nie wiem ;p
A u Ciebie jakieś rozwarcie juz jest ?
no bo wlasnie jest to ciekawe bo ja na poaczatku mialam termin 7 stycznia... teraz wyszlo 29.12

Ostatnia edycja:
reklama
Grzanko ja rozwarcia nie mam, a przynajmniej jak mnie badał miesiąc temu to nie miałam. w tym tyg.byłam tylko na ostatnim genetycznym, mój mały waży 2400, podobno do porodu ma dojsc do 3500-3700 porazka :) ja mam 156cm wzrostu i przed ciążą wazyłam 43, teraz troche sie rozeszłam i jest chyba 55kg albo i wiecej......... :)

Ja mam poszykowane ubranka dla małego,tyle ze w plastikowych pudłach bo narazie szafy nie mam :) Torby nie spakowałam bo licze ze urodze w terminie albo kilka dni po :) Strasznie sie boje brrrrrrrr

Wszystko po ślubie sie poukładało, mamy górę oczywiscie mieszkamy z teściową ... z dawnego naszego malego pokoju zrobilismy ale bez remontu pokoj do posiedzenia na kawusie a z mamy bylej sypialni swoja sypialnię.. :)
brzusio a no.... na męza uważać musze bo nie raz wejde na niego przytulic chce a on mi sie dusi;p
mala lubi moj pępek bo bawi sie nim ciągle:)

zaraz wstawie filmik jak dzisiaj tancuje w brzuchu ;p

Ineska nastaw sie na pozxytywny poród i nie bój sie bo to męczy wiem cos o tym a teraz jestem pozytywnie nastawiona na porod no ja ostatnio bylam na wizycie 4.12 teraz kolejna 19.12 i dwa razyw tygodniu KTG
musisz przestawic myslenie o porodzie bo za duzo to zamartwia głowę:)

nie moge wrzucic filmiku :(

Ostatnia edycja:
Bardzo sie ciesze jak fika znaczy sie ze jest ok, tym bardziej teraz bede jeszcze bardziej spokojniejsza jak bede czesciej na wizytach ;p
moj mąż po praz pierwszy 4.12 był ze mna na ktg i od tego moemntu zbzikował ;p
szkoda tylko ze na wizyty nie moze wchodzic :(* widział maleństwo na usg ale to był 4 tydzien :( a jak szukalam usg w pozku to od 200-250... za duzo kasy kosztuje :(

reklama
No Rybka mówie Ci... na poczatku wiadomo .... jestes w ciazy ale jak zacznie pływać kopać tatusia po plecach jak sie przytulamdo męża to zacząl się wciągać a teraz szał;p łazi i śpiewa zacznij rodzić, juz sie doczekac nie moge etc ;p;p
Agacynda a Ty się odchudzasz ?:p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry