Agnieszka sa dni kiedy wogole nie wstaje bo nie moge chodzic ze wzgledu na bol w kroku ... :|
aktualnie mam 1cm rozwarcia sie nie zdziwie jak mała sie pospieszy, co mi dokucza to to ze nie moge nosic mojej ukochanej obrączki
nogu nie puchna chyba ze naprawde przecholuje z chodzeniem albo robotą to kiepsko sie dzieje.
Agacynda słoneczko widzisz ja z męzulem rozmawiam ze po porodzie trza uwazac zeby od razu drugiego nie bylo ;p a mąz na to że z dwórurki strzeli .... boje sie ;p
co do wyprawki dzisiaj maleńskie ciuszki prałam pierwsza tura jutro moze druga
torba spakowana prawie do szpitala... dla mnie i małej, jeszcze tylko męzowi spakowac musze jak nas bedzie odbierac zeby nie musial dzwonic i sie martwic ze nie wie co ma wziasc dla malej ;p
wczoraj kupilismy łóżeczko ;p
zaraz je składaliśmy a co do brzuszka to po raz pierwszy go pokazuje w necie ;p
Ineska no wiem wiem .... no ale widzisz co innego mi gin mowi... wiec nie wiem ;p
A u Ciebie jakieś rozwarcie juz jest ?
no bo wlasnie jest to ciekawe bo ja na poaczatku mialam termin 7 stycznia... teraz wyszlo 29.12
aktualnie mam 1cm rozwarcia sie nie zdziwie jak mała sie pospieszy, co mi dokucza to to ze nie moge nosic mojej ukochanej obrączki
Agacynda słoneczko widzisz ja z męzulem rozmawiam ze po porodzie trza uwazac zeby od razu drugiego nie bylo ;p a mąz na to że z dwórurki strzeli .... boje sie ;p
co do wyprawki dzisiaj maleńskie ciuszki prałam pierwsza tura jutro moze druga
torba spakowana prawie do szpitala... dla mnie i małej, jeszcze tylko męzowi spakowac musze jak nas bedzie odbierac zeby nie musial dzwonic i sie martwic ze nie wie co ma wziasc dla malej ;p
wczoraj kupilismy łóżeczko ;p
zaraz je składaliśmy a co do brzuszka to po raz pierwszy go pokazuje w necie ;p

Ineska no wiem wiem .... no ale widzisz co innego mi gin mowi... wiec nie wiem ;p
A u Ciebie jakieś rozwarcie juz jest ?
no bo wlasnie jest to ciekawe bo ja na poaczatku mialam termin 7 stycznia... teraz wyszlo 29.12
Ostatnia edycja: