reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agnieszka sa dni kiedy wogole nie wstaje bo nie moge chodzic ze wzgledu na bol w kroku ... :|
aktualnie mam 1cm rozwarcia sie nie zdziwie jak mała sie pospieszy, co mi dokucza to to ze nie moge nosic mojej ukochanej obrączki :( nogu nie puchna chyba ze naprawde przecholuje z chodzeniem albo robotą to kiepsko sie dzieje.

Agacynda słoneczko widzisz ja z męzulem rozmawiam ze po porodzie trza uwazac zeby od razu drugiego nie bylo ;p a mąz na to że z dwórurki strzeli .... boje sie ;p
co do wyprawki dzisiaj maleńskie ciuszki prałam pierwsza tura jutro moze druga :)
torba spakowana prawie do szpitala... dla mnie i małej, jeszcze tylko męzowi spakowac musze jak nas bedzie odbierac zeby nie musial dzwonic i sie martwic ze nie wie co ma wziasc dla malej ;p
wczoraj kupilismy łóżeczko ;p
zaraz je składaliśmy a co do brzuszka to po raz pierwszy go pokazuje w necie ;p Zdjęcie0015_001.jpg
Ineska no wiem wiem .... no ale widzisz co innego mi gin mowi... wiec nie wiem ;p
A u Ciebie jakieś rozwarcie juz jest ?
no bo wlasnie jest to ciekawe bo ja na poaczatku mialam termin 7 stycznia... teraz wyszlo 29.12

Ostatnia edycja:
reklama
Grzanko ja rozwarcia nie mam, a przynajmniej jak mnie badał miesiąc temu to nie miałam. w tym tyg.byłam tylko na ostatnim genetycznym, mój mały waży 2400, podobno do porodu ma dojsc do 3500-3700 porazka :) ja mam 156cm wzrostu i przed ciążą wazyłam 43, teraz troche sie rozeszłam i jest chyba 55kg albo i wiecej......... :)

Ja mam poszykowane ubranka dla małego,tyle ze w plastikowych pudłach bo narazie szafy nie mam :) Torby nie spakowałam bo licze ze urodze w terminie albo kilka dni po :) Strasznie sie boje brrrrrrrr

Wszystko po ślubie sie poukładało, mamy górę oczywiscie mieszkamy z teściową ... z dawnego naszego malego pokoju zrobilismy ale bez remontu pokoj do posiedzenia na kawusie a z mamy bylej sypialni swoja sypialnię.. :)
brzusio a no.... na męza uważać musze bo nie raz wejde na niego przytulic chce a on mi sie dusi;p
mala lubi moj pępek bo bawi sie nim ciągle:)

zaraz wstawie filmik jak dzisiaj tancuje w brzuchu ;p

Ineska nastaw sie na pozxytywny poród i nie bój sie bo to męczy wiem cos o tym a teraz jestem pozytywnie nastawiona na porod no ja ostatnio bylam na wizycie 4.12 teraz kolejna 19.12 i dwa razyw tygodniu KTG
musisz przestawic myslenie o porodzie bo za duzo to zamartwia głowę:)

nie moge wrzucic filmiku :(

Ostatnia edycja:
Bardzo sie ciesze jak fika znaczy sie ze jest ok, tym bardziej teraz bede jeszcze bardziej spokojniejsza jak bede czesciej na wizytach ;p
moj mąż po praz pierwszy 4.12 był ze mna na ktg i od tego moemntu zbzikował ;p
szkoda tylko ze na wizyty nie moze wchodzic :(* widział maleństwo na usg ale to był 4 tydzien :( a jak szukalam usg w pozku to od 200-250... za duzo kasy kosztuje :(

reklama
No Rybka mówie Ci... na poczatku wiadomo .... jestes w ciazy ale jak zacznie pływać kopać tatusia po plecach jak sie przytulamdo męża to zacząl się wciągać a teraz szał;p łazi i śpiewa zacznij rodzić, juz sie doczekac nie moge etc ;p;p
Agacynda a Ty się odchudzasz ?:p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry