reklama

Staranka od stycznia 2012.

Basik to mamy ten sam termin testowanka widzę, u mnie dodatkowo to 12y cykl więc same 12astki... szkoda tylko, że już wiem, że nic z tego nie będzie... dziś temp co prawda mierzona 2 godziny później niż zwykle, po prawie nie przespanej nocy ale było 36,68 więc temp spadła na łeb no i piersi praktycznie przestały boleć a bolały do wczoraj do szaleństwa!ehh... trochę mi smutno z tego powodu bo bardzo chciałam, żeby się udało w tym cyklu... ale nie ma tego złego i następne staranka wypadną nam na święta:) więc przyjemnie,świątecznie, bez pracy, codziennych obowiązków... i może wtedy...(?)

Laluś u mnie nie pruszy, za to słonko i ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimnooooo strasznie:/ a wieczorem mamy zamiar jechać na rynek, na kiermasz przedświąteczny, pozachwycać się starym miastem ozdobionym na święta... i chyba będzie trzeba ubrać się jak na syberię, brr..

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć słoneczka... ;) unas szarówa nie ma słońca na termometrze -6 :| moze pozniej pojde na maly spacer ale teraz leze pod kołderką mężu mi uciekł na popołudniówkę :| nic mi sie nie chce...
BASIK77 trzymam kciukaski i fluidy sle &&&&&&&&&&&&&&& ;-)

hej kobietki :)

U mnie też szarówka dzisiaj i jak zimno na razie śnieg jeszcze nie prószy ale wygląda na to ze niedługo zacznie

Mała znowu kaszle na szczęści ma mokry kaszel, ja już nie wiem co mam robić żeby nie chorowała normalnie ręce mi opadają

Hej kobitki :)

Zajrzałam żeby przesłać trochę fluidków wszystkim staraczkom &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Trzymam kciuki za testujące na dniach :) U niektórych widzę tutaj bankowe plusiki :) Starającym się życze owocnych staranek :) A wszystkim ciężaróweczkom duuuuuuużo zdrówka :)

Szkoda Sihaya :|
To teraz w święta działacie ;p jak juz pisałam gwałt pod choinką wskazany ;p zimno zimno, ja po obiedzie jak sie polozylam o 3 to obudzilam sie o 18 :O jak taki mops ... męzu w pracy niech mi juz wróci...
po necie buszuję i szukam co podczas karmienia piersią można jeść.... Teściowa mi powiedziała "ty sie wyedukuj co do jedzenia podczas karmienia a ja będe gotować" ;d

Pokaże wam jedno z fajniutkich zdjęć z mężem co mamy jak remontowaliśmy sypialnię :)

reklama
DSC_0139.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry