reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Grzanka super zdjęcie! :)
Noelle jeśli masz możliwość to idź do innego lekarza. Mój mąż miał rwę kulszową to byliśmy u takiego specjalisty co mu igły wbijał w kręgosłup i na drugi dzień mu przeszło od tego, bez żadnych leków. Trzymaj się tam jakoś!
Myniu na pewno będziesz miała dzieci! Już tak nie myśl kochana. Nie wiem czy wierzysz w jakieś wróżby ale polecam zrobić wróżbę na ilość dzieci i płeć - sprawdzalność 99% :) To może odgonisz swoje myślenie.
Czarnooka dużo zdrówka!
Różyczko tulę mocno, kurcze dla mnie byłaś pewniakiem! Ale zaraz znów staranka :)
Basik u Ciebie jeszcze za wcześnie na test więc się nie smutaj! Dopiero 8dpo więc rzadko komu wychodzi tak wcześnie zwłaszcza jeśli robiłaś testem normalnym czyli o czułości 25ml/ul

basia dzieki!
gosia86 nie poddajemy sie:tak: chwila zwatpienia mnie ogarneła siedze w pizamie... Kiedys sie uda nie? Ustalam plan! Ha! Musze sie za siebie wziasc! Czekam na @ i do gina na wizytke ide i zobaczymy co dalej.

sihaya tulam!

Łał, ile naskrobałyście od piątku :szok: miałam co nadrabiać :tak:
Grzanka brzuszek śliczny, a jak dzidzia pięknie się ruszą, normalnie zazdroszczę :tak: i zdjęcie z remontu też piękne :tak:
Czarnooka kochana jakieś chorubsko Ci się przypałętało :-( tulę Cię
Sailor trzymam kciuki, będzie dobrze :tak:
Myniu jaki słodziak z tego Twojego czytelnika :tak: i proszę mi tu się nie załamywać bo na dupę dam :tak:
Różyczk@ będzie dobrze, masz już jedną dzidzię to będziesz miała drugą :tak:
U mnie w tym cyklu tempka strasznie niska jak nigdy :no: niech już ta @ przyjdzie co na 20 grudnia będę miała ten pęcherzyk o wielkości 19mm dostanę zastrzyk i będziemy działać a tak to czekam :-(

różyczka kochana tulę CIę :*:*:*:* a juz myslalam ze bedzie prezent pod choinke.
ja tez juz nie mam czego sie spodziewac bo tu kolejny cykl bezowulacyjny. czekam do stycznia i zaczynam cykl z CLO. co ma byc to bedzie. trudno.

anade wykres podobny w sumie do poprzednich.... ech... jestem ciekawa jutrzejszej temperatury bo wogole sie nie czuje jak przed @ a powinna przyjsc juto

grzanka u mnie jakos szaro i ponuro pomimo sniegu i -5, miałam isc z młodym na sanki ale nie chce mi sie teraz, pozniej moze sie wybierzemy...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry