reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!! Pomocy!!!!!!!!!!

......dobijcie mnie. Dorwała mnie rwa kulszowa:/ umieram od dwoch dni -dosłownie. Cały lewy posladek udo kolano- to bol nie do opisania....chodzic nie moge ...siedziec nie moge....nawet ku...lezec nie moge:/ Nic tylko umierac przyszlo:( Na pogotowiu to sobie tylko wrogow narobilam:no: bo lekarz stwierdzil ze czasami to takie sa uroki ciazy!!! i ze bedzie tylko gorzej bo to prawdopodobnie wina powiekszajacej sie macicy,ze uciska itd....i ze nic mi nie przepisze bo ciąza i ze powinno minac po porodzie!! Ze niby jak? jeszcze 20 tygodni?? jak ja jestem w stanie wrecz agonalnym. Do łazienki ide 20 minut z rykiem jakby mnie ktos skalpowal:/

co robic????

Moim zdaniem poszukaj pomocy w innym szpitalu co za konawał, moja siostre bolaly biodra to ja do szpitala przyjeli badania usg bioder i ortopeda...

ja dopiero teraz cierpie na plecy, biodra i krok .. :( ale na początku nic nie było..

Noelko kkochana, jak ja Ci współczuje. Powinnaś spróbować szukać pomocy gdzieś indziej
Sihayko priva Ci posłałam, czytam Was ale nie mam co pisać... jakos tak mnie dobija mój cykl... Wątpie, że ja w ogóle moge mieć dzieci...
Dzis była u mnie kolezanka z 4 miesięcznym cudem :) Smiał się do mnie cały czas i nawet jak go odwracali to się za mną oglądał i do mnie śmiał cały czas :)

czytelnik.jpg
Zobaczcie jakiego mam czytelnika :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry