reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej hej...
Brrrrr!!! Grzeje sie przy kawie i czekam na powro męza z pracy.Zaliczyłam poranny spacer z psem. A tam -17:/ . Dobrze ,ze chociaz pieknie i biało.
Nawet nie probuje nadrobic,bo musialabym zasiasc tu na długie godziny a czas to cos co osatnio przecieka mi miedzy palcami. Ostatni tydzień jakby mi z zycia wyciągneli
shocked.gif
W koncu swieta sie zblizaja,poza tym dzisiaj koncowy etap remontu i meblowania kuchni. W koncu nowe szafki zawisna.wiec bede miala kolejna dawke roboty.

Poza tym u nas dobrze.O dziwo zdrowa jestem co u mnie zima jest wrecz niespotykane. Młody kopie na calego. Sa dni ze daje o sobie znac co chwile. A wieczory to juz wogole naleza do niego:D

mam nadzieje ze tu u nas wszystko ok:D

cześć dziewczyny
Ja dzisiaj mam wolne. Nic mi się nie chce. Zrobiłam sobie allegrowego testa ciąż i jakiś bladzioch jest ale nie wierzę za bardzo w niego bo to test allegro. Już ze 3 razy zostałam oszukana :-D:-D:-D ale nie powiem miło jest się ponakręcać chociaż przez chwilkę. Wiem że to by było zbyt piękne żeby było prawdziwe :-D:-D:-D
Najgorzej,że nie bardzo wiem kiedy @ ma być :-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewoje!
Wpadam tylko na chwilke zameldowac sie:tak:
Jedziemy dzis do moich rodzicow w odwiedzinki i ma jeszcze przyjechac chrzestna Olka z rodzina wiec sie zapowiada fajny wieczor:-) Gotuje tylko krupniczek zjemy i jedziemy:-D Olo juz sie doczekac nie moze bo dawno u babci nie był a jak usłyszał ze beda dzieci to cały w skowronkach!;-)
Miłego dzionka kochane! Pojawie sie w poniedziałek na pewno z rana;-)
Pa!

Aguś - wspaniale, że dzidzie rosną :) Czy a Twoim etapie już ustala się czy w grę wchodzi cc? Pozdrówka!

Wiesz to moja pierwsza ciąża więc gin powiedział że z góry przesądzona jest cesarka i już się tak psychicznie na nią nastawiam. Z początku się zdziwiłam, ale on mówi że w dzisiejszych czasach nikt nie będzie ryzykował..pytałam położenej i rzeczywiście..może i dobrze, bezpieczniej chyba..ostatnio mówili o żonie tego olimpijczyka że dwie córy rodziła, siły nie miała..i druga córa podduszona walczy o życie, nie reaguje na żadne bodźce..:( nie wiem tylko do jakiego momentu się czeka jeśli matka i dzieci dobrze się czują..

Sailor, trzymam kciuki żeby się potwierdziło!

Hej a ja dzis sie troche nudze więc zajrzałam do was :)
Miesiąc temu przenieslismy sie do swojego mieszkania,zrobilismy delikatny remoncik, zostało dokączyc pokój wiktora. Mielismy po dordze niespodzianki, najpierw moj K. rozciął udo i załozyli mu szwy, agdy sie juz zagoiły to złapał go wyrostek i w niedziele w nocy mu wycinali :( Oddali mi go ledwo żywego do domu, musiałam sie nim opiekować, nawet pomagac wstawać. naszczescie dzis juz jest lepiej, bo juz mi ciezko było torche. Dokucza mi juz brzuch i spojenie boli :/

Aguś ale ci fajnie, masz dwa maluszki w brzuszku,ciekawe jakie to uczucie :)

Pozdrawiam wszystkie staraczki, podczytujęwas często ale nie zawsze mam co napisac :) Trzymam kciuki za wszystkie, oby te dwie kreski wreszcie pokazały sie każdej i żebyscie juz miały swoje wyczekane maluszki :) Ja sie troche obawiam jak to bedzie, czasem to mi sie nie chce zebhyh nam sie śwait obrócił o 360st, a czasem jak dolegliwosci ciążowe dają sie we znaki to mi sie chce zebhyh było juz po wszystkim, ale jak tak bardziej pomysle to jednak sie nie chce bo straaaaaaasznie boje się porodu :crazy:

reklama
Witam Kochane staraczki, dawno mnie tu nie było oj dawno.
No więc widze że przybyło wiele wiele staraczek mam nadzieje ze szybko zafasolkujecie :)

Agus_86
porodem sie nie martw :) wszystko moze sie ułożyć, po za tym gratki jak się czujesz?

Sailor_Moon

trzymam kciukaski za diw ekreseczki &&&&&&&&&& zasypujemy fludziami ;p

Noelle1986
Trzymam kciukaski za maleństwo zdrówka i spokojnych 9-miesięcy :)

Ineska7
widze ze nasze malenstwa w tym samym wieku ;p aaaa dziewczyny co macie za kruszynki dziewuszki chłopaczków ?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry