Witajcie dziewczyny
Witaj
I-ga 
Super że dołączyłaś
Różyczko! ależ Ty wytrwała jesteś ! Jeśli dasz radę wytrzymać z testem, to naprawdę szacuuunnn
Dziewczyny- brzuchatki - fluidki dla Różyczki !
Myniu, przepiękne dzieła

Można się wciągąć... Kiedyś jak robiłam kolczyki, to przez wiele godzin ślęczałam nad koralikami.
A właśnie Mynia, czy luteina jest tylko na receptę? Bo ja nie mam... A już mi się znudził cykl.... Ehhh...
Asita - nadal uwielbiam Twoje odliczanie czasu w pracy !

A to poranne całkiem mnie rozbroiło
Paulinka88 - całuski imieninowe dla Mikołajka - słodziak - oj będzie laseczki podrywał na te oczęta
agnieszko, dzidzia figlarz/figlara po prostu
Mgiełko kochana, kuruj się i nie zamartwiaj, zawsze się coś przyplącze. Dobrze, że jesteś na "eleczce"
Pianko, a czy Ty napisałaś list do Mikołaja? może na poczcie się zawieruszył i jeszcze przyjdzie ?
Domikcw - jak tam zgagolec? Lepiej Ci już?
sihaya - trzymam kciuki, aby tempka sie tak trzymała! W końcu do licha limity 2 kresek trzeba wyrobić, zgadza się ?
Basik - i ja będę za tempkę Twoją kciukować!
Bzibzioczku - odpoczywaj ile się da i relaksuj, bo ciężki to okres i łatwiej zachorować jak organizm wymęczony. No i trudniej wyzdrowieć!
Aguś - wspaniale, że dzidzie rosną

Czy a Twoim etapie już ustala się czy w grę wchodzi cc? Pozdrówka!
Laluś, dobrze że chociaż ten jeden dzień miałaś wolny. Ale pewnie jeszcze nie do końca zdrowa jesteś ?
Plamienia brązowe - moim zdaniem końcówka okresu w Twoim przypadku. A przed okresem - niski poziom progesteronu.
Noelle, Isis, Margotka - jak u Was?
A u mnie... Ano - biorę sobie Bromergon. Samopoczucie nawet dobre mam po nim - jedynie po piewrszej nocce nie mogłam wstać przez pół godziny - budzik dzwonił i sam drzemkę włączał i znów dzwonił i drzemka... po prostu nie mogłam wstać. No i cały dzień mnie głowa pobolewała, ale bez tabletki się obyło. Zresztą może to od pogody, a nie od Bro
Trochę się bałam tego leku, bo czytałam różne opinie, ale jak dla mnie jest ok. Już biorę po połówce. Fajnie coś robić w temacie- bo już mnie bezczynność moja wqrzała!
Ale się napisałam, teraz mykam trochę wykresik uzupełnić.
Mocno wszystkich pozdrawiam