reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
W związku z tym, że strasznie przeziębiona jestem postanowiłam się urwać i wracając od klienta już nie pojechałam do pracy tylko prosto do domu i tym sposobem o 14:30 byłam już w domu.
Zdążyłam posprzątać kuchnię, nastawić zmywarkę, a teraz leżę w łóżeczku z herbatką z miodkiem i cytrynką. Nareszcie weekend:)

Sihaya, a gdzie Twoja dzisiejsza temperatura??Staram się ponadrabiać różne rzeczy, a Ty masz zaległości na kalendarzu;-)jak to tak??a tak ładnie się prezentuje...

U Myni wykres coś ześwirował...

Witam I-ga!!!

Dziewczyny, wszystkie brzuszki fantastyczne!!!!

No tak, człowiek po takiej przerwie wpadł, a tu jakaś cisza....pogadajcie ze mną...

Dobrze, że przez ostatni tydzień tyle nie pisałyście, bo bym nie nadrobiła.

Różyczko wysłałam Narzeczonemu dwie propozycje obiadowe, ale napewno zrobię krupnik, bo mnie naszło... muszę się wstrzymać z wyjściem na zakupy dopóki nie dostanę odpowiedzi... yhsss...

Bzibziok
wiedziałam, że Cię skuszę na pojawienie się :-) mogę wpaść do Ciebie na obiad hehehe? bo brzmi mega pysznie.

bzibziok kochana normalnie wymiatasz... juz dostałam slinotoku...

sihaya łazanki robisz? nie... no wbijam do Ciebi i juz! Chyba mi nie odmowisz? Dzieki bardzo za przepisik! zapodasz wykresik swoj?

O własnie mamy nowa staraczke czyli jakas stara juz zafasolkowana:-D nie? :-):-)

i-ga i ja miałam polipa:tak: usuniety miałam przez histeroskopie i potem zaraz szybciutko zaszłam w ciaze z Olkiem;-) czego i Tobie zycze!

edit
sihaya o dałas juz:) kiedy testujesz?

Ostatnia edycja:
Jasne Agacynda wpadaj...tylko muszę serków dokupić:)

No to Iwonko ładnie to wygląda na tym Twoim wykresie:)A łazanek to bym zjadła, bo coraz częściej o nich słyszę, a przyznam się, że w życiu nie jadłam...hihihi...

Bzibzioku jaka cisza?? po ostatnim tygodniu to tu właśnie ruch jak na targu;) aż miło:)

Różyczk@ oczywiście, że zapraszam:) nie krępuj się! a testować na razie nie planuję, bo u mnie to często taka tempka, a potem w pierwszy dzień @ bach i leci na łeb na szyję...

hę???????????????????? czy ja dobrze przeczytałam?? Bzibzioczek nie jadł łazanek:| rety rety co się w tym kraju dzieje...;) no kochana, musisz spróbować - koniecznie!!:) mój mąż uwielbia a i ja pochłaniam zawsze wszelkie ilości jak zrobię:)

reklama
sihaya ja uwielbiam łazanki! Moge kazda ilosc:tak::-) Czekam na wigilie bo wtedy mi najlepiej smakuja! Biore jeszcze zawsze do domu i sie zjadam kilka dni! Wiecej optymizmu kochana! Kiedys musi sie wreszcie udac!

bzibziok zdrowka! ja Tu cały czas jestem:P
agacynda krupniczek uwielbiam tez:D

Alez głodna jestem a Wy tu sypiecie takimi przepisami! A ostatnio mnie wzieło strasznie na buraczki! Choc normalnie za nimi nie przepadam i zawsze zostawie na talezu troche.... a teraz potrafie dokładke sobie dołozyc! O!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry