reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Basik mnie z córką bolały już kilka dni przed terminem @ najbardziej po bokach, a teraz późno - kilka tygodni po zrobieniu testu także chyba nie ma reguły. Fakt że mnie piersi nigdy nie bolały ani na owu ani na @ , także doświadczyłam tego dopiero w ciąży :tak:

Cześć dziewczyny,

przyklejam się do tego posta, bo bardzo przypadł mi do gustu jego tytuł "Staranka od stycznia 2012 "

Mój staż to 29 lat, 3 miesiące po ślubie i cztery cykle starań. I dołączam dziś do Was, bo czuję się trochę samotna. Mąż kochany, wyrozumiały, tylko po tym jak się przeprowadziłam do Siedlec, troche samotna się czuję bez kobiecego grona ... :) tym bardziej teraz, kiedy te "staranka" nie przynoszą efektu. Wiem, że cztery cykle to niewielki czas, ale dzięki temu, że nalegałam (po zmianie ginekologa) na badanie USG przez pochwę, żeby upewnić sie czy wszystko ok ze mną, okazało sie że mam polipa. I za dwa dni w nd ide na usunięcie do szpitala. Zabieg: łyżeczkowanie. Mam nadzieję,że nie bedzie żadnych komplikacji, żadnych zrostów, niedrozności, żadnych stanów zapalnych itp. Mam nadzieję,że wszystko się wygoi i kiedy z mezem będziemy "starać się" w styczniu ;) efekt będzie w niedługim czasie widoczny. :)

Pozdrawiam Was cieplutko dziewczyny zgromadzone na tym forum. :)

ja już nie pamiętam jak to było z tymi moimi cycuchami,ale chyba zaczeły mnie bolec tydzień przed spodziewaną @ i bolały długo

Pianeczko tak chciałam dziewczynkę bo mi łatwiej wiem co i jak a z chłopcem to będzie gorzej :) ale najważniejsze że zdrowe

martwię się tą moją glukozą wiem że to nie znaczne odchylenie ale ja już taka panikara jestem, i jeszcze do poradni mam koło 80 km a ja na czczo nie mogę samochodem jeździć bo wymiotuje, ostatnio przejechałam 3 km na czczo samochodem i już było ciężko
przeraża mnie o jeżdżenie

Witam dziewczyny z piątkowego rańca :-D jeszcze 7h i 20 min i weekend :-D
Paulinka Mikołajek prześliczny :tak::tak::tak:
Witaj I-ga83 :-)
Mam nadzieję, że mi dzień dzisiaj szybko zleci i że dostanę po niedzieli szybko @ co bym wstrzeliła się w ten 10 dc na wizycie 20 grudnia :-(

Witajcie!!
Trochę mnie nie było, bo nie dość że chora jestem, to w pracy urwanie głowy i mam straszny maraton po klientach, czasami to już siły nie mam. W zeszłym tygodniu przejechałam 4 tysiące kilometrów. Jak tak dalej pójdzie to na samochód nie będę mogła patrzyć.
Dzisiaj na chwilę jestem w firmie więc postanowiłam się pokajać i wytłumaczyć moje ostatnie nieobecności i uprzedzić, że tak może być jeszcze przez najbliższy miesiąc, albo i ciut dłużej.

Życzę wszystkim miłego dnia i pamiętajcie dzisiaj piątek, piąteczek, piątunio:-D

hej :)
wpoadam znowu przesłać troche mikołajkowch fluidków dla was kochane :)))
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& więc łapcie i róbcie mężą niespodzianke na święta :)))

p.s. Sailor cały czas kciuki trzymam:-D

reklama
Nienawidzę końca roku i początku nowego roku w pracy jest tyle roboty, że zwariować można :wściekła/y:
Chce już dostać @ po niedzieli, niech mi nie waży się spóźniać ma przyspieszyć koniec i kropka a jak nie to niech się już wcale nie pokazuje przez 9 miesięcy :tak:;-)
a wiec ja postanowiłam, że jutro będę robić porządki na święta, umyje okna itp :tak::-D
jeszcze mi zostały 2h i 10 min pracy a już sił mi brak :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry