reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Mgiełko super wieści, dbaj o siebie kochana i wszystko będzie dobrze :tak:
Myniu jaka Ty śliczna jesteś i jak uzdolniona :tak:
Anke tulę Cię kochana, ale tak jak pisała Domikcw po każdej burzy wychodzi słońce i z nowym rokiem wszystko się ułoży :tak:
Czarnooka dbaj kochana o swoje serduszko, a zobaczysz podleczysz je i zajdziesz w ciąże, trzymam kciuki :tak:
Domikcw już widzę twojego męża jaki szczęśliwy :tak: tak Wam zazdroszczę, ja niestety w tym cyklu nie zajdę, ale może uda mi się wycelować z drugim z wizytą u gin. i da mi ten zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka

U mnie rano był Mikołaj i zostawił słodycze :-D

Myyyyniu pięknie:) 8 cm w pasie.. fiu fiu:)
a karteczki na blogu nooooo... nie dziwię się, że masz już zamówienia:)

Laluś zdrówka życzę:) i owocnego świątecznego cyklu:)

Anke... ehh.. nie wiem co napisać... trzymaj się kochana i bądź dzielna!! po nowym roku pełna mobilizacja i na pewno się ułoży, ze zdrowiem z Twoją pracą..:*

Sailorku ale poszybowała Ci tempka!! pięęęknie:)

Agnieszka gratuluję 80-oprocentowego synka:) hehe... najwyżej sukienki przerobisz na spodenki;)

Mgiełko:) huuuraa!!! cudnie, że serduszko bije:) teraz już będzie dobrze!:)

Domik jestem uhahana razem z Tobą:)

Ja ostatnio strasznie zabiegana jestem, te brudzenia ustały, tzn wczoraj już nie było - zobaczymy czy dziś też będzie ok... Do tego dowiedziałam się dziś, że koleżanka - przyjaciółka siory ma złośliwego raka piersi:( co roku bada się regularnie i nic nie wychodziło a teraz już 2 cm i od przyszłego tygodnia chemia:/
Wykres... o taki: http://enpr.pl/2935.
Mikołaja nie było ale doszły mnie słuchy, że ma być jak wrócę z pracy;)
No to czas mi się zbierać...
Wczoraj cały wieczór spędziłam na robieniu śnieżynek, bo się dziś przebieramy w pracy dla dzieciakczków i będę właśnie chodzącą śnieżynką;)
Miłego mikołajkowego dnia!!

Cześć :-) Ja się lepiej już czuje. Jeszcze kaszel mnie trzyma i się w nocy tak spociłam, że ło matko! :szok:

Czarnooka dużo zdrówka dla Ciebie!!!!

Sihaya A no będziemy działać świątecznie, jak się już na dobre wykuruje :-)

Mgiełko gratuluje zdrowego dzidziolka, i dobrze, że poszłaś na zwolnienie :-)

Hej:)
Brzuchatkom grtuluje udanych wizyt:-) i tak sobie mysle ze chyba ostatnio nie było fluidkow od brzuszkow nie?
Wiec poprosze;-):-D

Kurna otworzyli lotnisko w sobote blisko mnie i teraz mi lataja nad głową:sorry2:

Ja dzis mam w planach porzadki i rozmrozic lodowke...

Odliczam dni do testowania.... ale mi sie plany posypały bo miałam w poniedziałek na betke skoczyc dla pewnosci i chyba sie to nie uda:-( z Olkiem do lekarza musze biec:sorry2:

Myniutku no właśnie powiem Ci, że kupiłam - milke dużą za 12 zł, 5-pak snikersa, M&M duże paczki jedna z orzeszkami, druga bez, draże 4 paczki, princepolo kilka, Mentosy, cukierki i jakieś tam jeszcze pierdoły...

Powiem Wam, że mam skrócony urlop o 3 dni, bo jadę do Bystrzycy Kłodzkiej otwierać sklep. W zasadzie pomóc tym nieogarniętym...

ho ho ho witam się w mikołajkowy dzień:)
piekna dziś pogoda ale zimno!!!!!!! kaczka się piecze w piekarniku a ja odpoczywam po zakupach. wieczorem jedziemy z męzem do dzieci z prezentami. ciekawe czy i do mnie mikołaj zawita??:-p

przestłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i trzymam kciuki za testowanko Różyczko:) a u Sihayi pięknie wykres się prezentuje:)

reklama
Sihaya, Różyczka i Basik wykresiki obiecujące:)

O słodyczach to mi nawet nie mówcie:(((((( Ja nie mogę i może dopiero za pół roku będę mogła... W sobotę Ł. ma urodziny- wybrałam tort jaki zrobię, a nawet kawałka nie spróbuję... A tak bym chciała.

W każdym razie najlepsze życzenia mikołajkowe od Mikołajka:))
029.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry