reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej kobietki
u mnie zaczęły się schody cos mamza wysoki cukier po obciążeniu bo max jest 140 a ja mam 146 a więc dostałam skierowanie do poradni i prawdopodobnie będę miała dietkę
z dzidzią wszystko ok warzy 350 g i na 80 % będzie synek ale nie mam się nastawiać bo to nie wiadomo jeszcze, a ja mam same sukienki :)

reklama
Asitko jaka dieta od dietetyczki? Tak z ciekawości pytam, może coś ciekawego tam masz? :)
Domiczku, Asitko narazie to woda schodzi więc szybko leci, ale niebawem będzie szło wolniej, mam to już przerobione... No ale i tak się cieszę:) liczy się efekt :)
Różyczko, Pianeczko w święta nie planuję się katowac dietą :) Śite to święta:) po świętach a wlaściwie nawet po sylwkku wrócę do diety po prostu. Nie ma co się zamęczać bo potem efekty sa tylko gorsze :)
Pianka , Domiczek w takim razie ja proponuję ten nowy film Burtona:) Uwielbiam jego fily i niech przytyje 3 cm jak nie pójde na ten nowy do kina :)
Anke... mocno tulę. aż nie wiem co napisać... Następny rok będzie lepszy.
Agnieszka chyba niedużo przekroczyłas normę więc może delikatna dieta wystarczy:) Ja to bym chciała chłopaka

a ja dziewczynki wczoraj założyłam bloga i planuję tam wstawiać swoje wytwory :) I wiecie co? Już mam zamówinie na 6 kartek :) pochwalę się Wam bo przecież inaczej nie przeżyję :)
Szalona Kapeluszniczka

Dziękuję Sailorku :)
Odpoczywam chwilę i biorę się do roboty
Sailorku jak fajnie, że jesteś jak ja jestem :) ja tak za wami tęsknię:) znaczy za takim kontaktem innym niż pisanie jednego posta dziennie :)

Ostatnia edycja:
witaajcie
mam dzidzie
8mm i serce biło , termin 25 lipiec, oraz jestem na zwolnieniu wszystko ok mam sie oszczędzać i dbać o siebie
jestem szczęśliwa to mój naajlepszy mikołaj następna wizyta 2 styczeń, mam nadzieję że nadal będzie wszystko ok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry