reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianko a ty od którego tygodnia jesteś na L4 bo ja dopiero 6-7 więc to już lekka przesada iść na zwolnienie tak szybko, z córą to pracowałam do 6 miesiąca, oprócz tego kończyłam studia w rodzinnym mieście ( 500km od miejsca zamieszkania po ślubie - a więc jeździłam pociągami czesto nocnymi na uczelnię) i wszystko było ok, ale teraz nie daje rady nawet psychicznie

reklama
mgiełko ja poszłam na L4 od listopada czyli jakiś miesiąc temu, w pierwszej ciąży poszłam też jakoś ok 16-17tyg - wcześniej nie byłoby problemu bo lekarz proponował w zasadzie już na pierwszej wizycie w 6 tygodniu ale nie chciałam

Sihaya - a coś na twoją prolaktynę powiedzieli ? Nie wiem, jak u Ciebie, ale mi babeczka powiedziała, że plamienia pod koniec cyklu mogą oznaczać niedomogę ciałka żółtego. ale to by trza się kłuć, by sprawdzić.

Ostatnio wyszła mi lekko podwyższona ale gin powiedziała, że to mógł być jednorazowy skok. Dziś chciałam iść zbadać, ale nie dałam rady:( więc w tym cyklu już chyba dam sobie spokój, bo nie wiem czy już nie za późno będzie??
Niby przy niedomodze ciałka bierze się progesteron i ja akurat biorę duphaston na wyregulowanie cykli i zmniejszenie bolesności, od 18-27dc po jednej tab... tym bardziej nie rozumiem tego "brudzenia" :/

Pianko kiciulka już wygłaskana i wypieszczona od Was:) ode mnie oczywiście ma stałą porcję pieszczot:) wet kazał zebrać znów mocz na badanie i jak będzie zły wynik(tzn nie będzie poprawy w porównaniu z poprzednim) to będziemy robić usg i szukać jakiegoś większego kamienia, który być może nie rozpuszcza się... a wtedy trzeba go będzie usunąć "ręcznie":/

ale nie ma co.. byle do świąt!!!:)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewuszki:)
Agacynda, Sihayka, Asitka powiem coś niepopularnego ale ja nie lubię tej sagi :) tzn mogę obejrzeć ale najwyżej raz i tak dla zabicia czasu tylko:)
Ficarka gratuluję pomyslnego ałatwienia spraw:) Teraz możecie działac dalej:)
Pianko:) 8 cm mniej w pasie:) spodnie sprzed dwóch tygodni wiszą na mnie, te co teraz w nich chodzę już luźnawe a takie w które nie było mowy, żebym wchodziła, prawie dobre :) JUPIIIIIIIIIIIIIIIIII Planuję je przywdziać najwyżej za dwa tygodnie :), na święta w sam raz będą :P Widzę, że w kwestii sagi mamy podobne zdanie :)
Laluś jak zdrówko? Może kaszel od zapalenia gardła? przy oskrzelach to pociłabyś się bardzo. Pocisz się?
Mgiełko powodzenia jutro :)
Sihayo ode mnie głaski dla kici a od Figielka czułe mruczanki do uszka:)

Ostatnia edycja:
Cześć... Dziś koło 15 zaczęłam plamić na brązowo... Kurde muszę iść do gina bo te brązowe plamienia są coraz częstsze... Mam zaznaczyć na wykresie od dziś nowy cykl???

Byłam u swojej lekarki, powiedziała mi, ze na razie nie ma powodu dawać antybiotyku i zwolnienia. Wypisała jakieś Gripexy i jakieś tabletki na kaszel i jak mi to nie pomoże to za 3-4 dni do niej i wtedy da coś silniejszego i zwolnienie...

Mynia
troszkę się pocę.

Pianko dziękuje :) A pieski już rozdysponowane...
Oto jedna z nich...
DSCN4271.jpg
Laluś plamienie to jeszcze nie nowy cykl. Ja np. plamię 5-6 dni wcześniej. Nowy cykl liczy się od pierwszego dnia krwawienia...

Witam dziewczynki z rana :-D
Ficaria jaki słodziak z tego szczeniaczka :tak:
Myniu jestem z Ciebie dumna 8 cm mnie łał :tak: ja podjęłam decyzję, że od 2 stycznia 2013 r. biorę się ostro za siebie i wracam do diety od dietetyczki :tak:

w tym cyklu coś mam strasznie niskie te temperatury, ale i tak wiem, że w tym cyklu nic z tego nie będzie bo pęcherzyki za duże :-(

co do sagi zmierzch to przecież nie każdemu musi się podobać ;-)

Dzisiaj wychodzę wcześniej z pracy bo mam pilnować mojego męża bratanka bo jest chory a cała rodzina jedzie na pogrzeb dziadka bratowej mojego męża i nie mają go z kim zostawić
Życzę miłego dnia :-D

Ostatnia edycja:
witam laseczki:)
u mnie zima na całego!!! no i po szkole rodzenia bo z domu się sama nie wydostane, a maz w pracy i nie ma mnie kto wozic:( tak mi przykro.... no ale cóż. tak bardzo chcialam chodzic a tu klops...uroki mieszkania w gorach....

czuje sie lepiej, dziś wizyta i z męzem idę bąbelka podglądac:-D

ISIS śliczny brzusio:)
MGIEŁKA, AGNIESZKA trzymam kciuki za udane wizyty:*
MYNIA gratuluje takiego sukcesu w odchudzaniu! brawo!!!!
NOELE biedna Ty:( ale znam ten ból bo ostatnio też się źle czułam.
FICIARA boziu ajkie słodkosci masz!!!! wycałowałabym takie cudo!!!
SIHAYA moze zadzwoń do lekarza i powiec co sie dzieje u Ciebie.

buziaki:*

Witam:)
Moj Olo nadal chory wiec siedze z nim w domu... I to mnie dobija... bo chyba sobie wmawiam ze w ciazy jestem... ech... dzis brzuch coraz bardziej boli (w peirwszej ciazy mnie na poczatku tak bolał) i mam jakies kłucia po bokach a wczesniej w srodku czyli szyjka... I zwarjuje niedługo... Juz bym chciała zatestowac! Ale testa nie mam.... wrrrr Ale jak przegladam moje wykresy to ten idzie tak samo... nawet objawy pojawiaja sie taa samo... prawie co do dnia cyklu... hehe

domikwc ojej no to szkoda ze sie nastawiłas na szkołe rodzenia a tu klops... W gorach mieszkasz? Zawsze sie zastanawialam jak matki tam smigaja wozkami po tych gorkach o pagorkach. Jak byłam w Sanoku to pokonanie miasta było dla mnie wyczynem hehe a z brzuszkiem czy wozkiem masakra... hehe
lalus jak zdrowko dzis?
ficiara słodki piesek:tak:
myniu 8 cm piekny wynik:) zycze wytrwałosci dalej... najgorzej to w swieta chyba trzymac diete....

Dziewczyny które dzis wizytuja powodzenia! I czekamy na wiesci!

Ostatnia edycja:
reklama
RÓŻYCZKA moze nie w samych górach mieszkam ale górski teren to dobre określenie:-D sama się zastanawiam jak z bedę śmigac z wózeczkiem. jakoś damy rade. duży mamy ogrod to dam rade:)
trzymam kciuki zebys zobaczyła II kreski na teście:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry