reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witajcie !

Mynia, dziękuję za życzenia - odpoczęłam!
Asita, Sailor - u mojego emka po salfazinie wigor jeszcze się zwiększył ! chociaż i tak był już spory... :) także i ja polecam :)
Sailorku, poprostu dojrzewało jajeczko i dojrzewało, aż dojrzało :) no i super ! przynajmniej wiesz, że owulacje są u Ciebie!
także gratuluję !

Agacyndo, współczuję palucha - może chociaż zmywanie Cię będzie mijało, co ? A poza tym, też uwielbiam sagę zmierzch- całą przeczytałam chyba w tydzień - calutką sagę... Tak mnie wciągnęło!
Różyczko, trzymam kciuki, by brzuszek bolał na tę dobrą stronę!
Domiku, co za zdarzenie niefortunne... ale dobrze, że czujesz dzidziolę !
Laluś, ja miałam teraz bezowulacyjny... i nie wiem kiedy @ się pojawi... Dziś 52 dzień cyklu. Ale niekoniecznie się przedłuży. Ja tam się bardzo nie znam, ale może była owulacja, a ta tempka z 9dpo była zaburzona po prostu?! Może lepiej niech się fachowczynie nasze wypowiedzą, bo ja się tak nie znam...

idę za chwilkę do ginki, popatrzeć co i jak. no i nie wiem, bo niby jakieś plamienia się zaczynają- zresztą zrobi usg, to zobaczymy co dalej. Pokaże jej wyniki prolaktyny z obciążeniem - zobaczymy co dalej z tym wszystkim.

dobrego wieczoru dziewczynki

reklama
SAILOR no widzisz jak to życie potrafi zaskoczyc:) życzę Ci zeby i fasoleczka tak Cię zaskoczyła już niebawem:*
AGACYNDA no to udanego wypoczynku zyczę:) i szybkiego wkuwania. pewnie będzie 5:)

mnie tak słabo się zrobiło i poprzytulałam się do kibelka....wolałabym z*****ac się niz tak męczyc. buuu....

Cześć dziewczynki :-)

Oj dawno się nie udzielałam ale mdłości cały czas mnie męczą i w związku z tym nie mam sił ani ochoty na nic ... Ale poza tym czuję się dobrze, jutro mam usg prenatalne (może się dowiem co w brzuszku siedzi) ;-)

Pianko gratuluję synusia :-)

Domik jaki duży? Ja jak będę na tym etapie to będę mieć 3 razy taki :-)

Aguś86 cudny podwójny brzusio :-)

A to mój z dzisiaj ;-)
Zobacz załącznik 520059

Cześć kochane!
Ale się za Wami stęskniłam:)
Byliśmy na weekend u moich rodziców, teraz już śnieg za oknem, ferwor przygotowań przedświątecznych, mikołaj lada dzień:)
Wczoraj zrobiłam sobie grafik pieczenia i sprzątania na święta.Wszystko zapisałam w kalendarzu, pozostaje tylko brać się do roboty:) Zaczynam od ciasteczek - cynamonek:)
Myniu jestem pełna podziwu za te ozdoby choinkowe:)

W kwestii starankowej u mnie 23dc i od trzech dni brudny śluz:/ tzn w sobotę było plamienie, a wczoraj i dziś plamieniem tego nazwać już nie można tylko zabarwionym śluzem:/ tutaj macie wykres: Obserwacja cyklu - enpr.pl
nie wiem co jest grane, ale zaczyna mnie to martwić. Nigdy takich plamień/brudzeń nie miałam, dwa cykle temu raz się zdarzyło przez jeden dzień, a teraz już 3 dzień w sumie:( gdyby nie ten poprzedni przypadek to doszukiwałabym się fasolinki a tak to szykuję się na wizytę u gin żeby to wyjaśnić, tylko kiedy...? i kurcze co to może być??
eh:(

A Wy tu widzę jakąś postową posuchę zarządziłyście - nie ładnie :p

Agacynda współczuję złamania palca:/ a paznokieć też zmasakrowany czy "tylko" kość?
Na zmierzchu byłam i baaaaardzo polecem:) Poprzednią część można powiedzieć przespałam, a ta jest równie dobra jak pierwsza o ile nie najlepsza z wszystkich!! polecam gorąco:) i aż chce się po jej obejrzeniu żeby stephenie napisała kolejną część,a potem tylko czekać na jej ekranizację:) i ja tez byłam bez m.:] tylko na babskim seansie z koleżankami z pracy:)
urlopu za to zazdroszczę... ach... odpocznij tez trochę, a nie tylko okna i pranie!

Różyczk@ u Ciebie jak zwykle pięknie wykres wygląda, więc trzymam kciuki aby tym razem miał równie piękny finał w postaci dwóch kreseczek:)

Sailorku pobiłaś wszelkie rekordy z tą owulką:D

Agus, Isis piękne brzucholki:)

Agacynda niebrota z tego Twójego A... faceci!!! A jak paluch? Ja miałam kiedyś złamany palec mały u nogi... nie przypuszczałąbym, że to może być tak uciążliwe (pomijając ból). Byłaś dziś w kinie? Razem byliście czy sama pojechałaś?
Asitko ja też czasem tak miałam, że miałam większe potrzeby niż facet i to jest marne uczucie... A teraz S to czasem sobie coś ubzduram w głowie, że on nie chce... chociaż niby chce... no i oczywiście się gryzę... że niby on chce tylko dlatego, że chce dziecko...
Pianko, o włosie anielskim to już wiem... i nie będe miała takich luksusów:) Moja choinka będzie skromna w tym roku bo dopiero zaczynam kompletowac ozdoby i nie chcę na raz wydawać nie wiadomo ile kkasy na ozdoby. tym bardziej, że nie będzie mnie cały tydzień w domu więc nei wiem czy w ogóle opłaca mi się kupować żywą ... zobaczymy...
Różniczko brałam acard w tym cyklu w którym się staraliśmy, teraz nic nie biorę, straciłąm zapał, trochę powiem Wam szczerze i nie wierzę żby w najbliższym czasie nam sie udało. do Was zaglądam bo Was lubię a nie dlatego, że się staram...

Myniu i bardzo dobrze! zaglądaj jak najczęściej:) mnie nie było chyba od środy i też mi tak pusto było i zastanawiałam się co u której się dzieje:) nie ma co solidarność jajników i staranek jest górą ponad dostępem do internetu;)

Sailorku a jak z tą owulką u Ciebie? rozumiem,że działaliście na pełnych obrotach?;>

Moja kicia pod choinkę chyba leki dostanie:/ bo nadal ma krew w moczu:( czyści się biedna tą specjalistyczną karmą i póki co wygląda na to, że jeszcze to potrwa trochę... jutro kolejna wizyta u weta.

Myniu byłam dzisiaj w kinie i o dziwo z A, po skończył pracę wcześniej i pojechał ze mną...

jestem Meeeeeeeeeeega zadowolona z seansu!! dzisiaj przed wyjściem oglądnełam jeszcze raz poprzednią część, żeby się psychicznie przygotować heheheh

Sihaya
też bym chciała, żeby S.M. napisała dalszy ciąg.

co do palca to tylko kość... a może i aż kość... najlepsze, że tata mi nastawił a później lekarz tylko sprawdził i na szczęście nie mam w gipsie. tylko usztywnione.

Isis
śliczniuchny brzucholek.

Domik
nie sądzę, aby mi się na 5 zaliczyć udało, bo to mikro i makro ekonomia.. ale jestem kumata, to coś wykombinuję. Babka wg mnie mówi same logiczne rzeczy.

reklama
no widzisz Agacynda.. nie taki A zły jak go malują;) hehe...
ja jak wróciłam z kina to powiedziałam mężowi, że nic mu nie opowiem, tylko musi sam obejrzeć bo taka fajna część:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry