reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Pianko mi osobiście pierwsza część zaciekawiła dopiero na ostatnich stronach i bardzo długo ją czytałam, ale druga jak dla mnie o wiele lepsza i teraz szukam w necie tłumaczenia 3 części :-D

Dziewczyny udało mi się umówić na wizytę do moje gin na 20 grudnia :tak: oby mi się tylko cykl skrócił do 28 dni to 20 grudnia wypadłby mi gdzieś 8 dc :tak::-D ale to i tak pewnie za wcześnie bo pęcherzyk nie będzie miał 19mm :-(

Ostatnia edycja:
Jutro wybiorę się do gina... Niech mi zrobi USG czy co tam chce i jak już to niech da jakieś tabletki...
W sumie jakby tak spojrzeć to dopiero trzeci dzień mi się spóźnia @ (jakby założyć, że @ miała być 30 listopada)... Hmmmm :huh:

Idę do pracy... Miłego Dnia Dziewczyny!!! :-)

Ostatnia edycja:
Agacynda jak ja Ci zazdroszczę :tak: ja mam jeszcze 4 dni urlopu do wybrania, ale w grudniu ani w styczniu ich na pewno nie dostanę, bo mam do zrobienia sprawozdania itp. :crazy:

No ja też miałam nie dostać z racji tego, że klienci robią szał w sklepie w grudniu, ale póki co jest spokojnie. Najważniejsze dwa ostatnie tygodnie grudnia... Ale przynajmniej wreszcie mam czas, żeby pranie zrobić, okna umyć... i nauczyć się na kolokwium które mam za tydzień w szkole.

Agacyndo u mnie w sklepie nie ma szans a urlop teraz a ten szał i nawał klientów to już mi się śni po nocach :-D
domiku ta wieść o późnej owulacji zwaliła mnie z nóg :-D jak mi się uda może jutro podjadę do lek zobaczyć czy jest ciałko żółte. :tak:

Myniu nic nie zmienia w mojej diagnozie :tak:po prostu gdyby były okolice owu, to powinien być pęcherzyk graffa, a go nie widać :) no endometrium dość cienkie jak na ten dzień cyklu, a bierzesz acard? może spróbuj - działa dobrze na endometrium :tak:jak będziesz mieć jakieś świeże usg to pokarz i będziemy analizować :tak:
agacynda współczuję tego palca...ale urlopu to zazdroszczę:-D

Salior mnie też zdziwiłaby ta owulka tak późno :tak:
Asita mi też zostały tylko 4 dni urlopu, a tak bym chciała się trochę pobyczyć:eek:
Laluś a czemu myślisz, że bezowulacyjny? może też Ci się opóźniła owu jak Sailor? szkoda że nie mierzyłaś cały czas temp. Może jeszcze nic straconego? Trzymam kciuki!

Miłego nowego tygodnia dziewczyny! Ponieważ jest mikołajkowy to mam nadzieję, że przyniesie trochę optymizmu :-) Buziaki :*

reklama
hej kobietki :)
ale ja dzisiaj miałam dzień od rana objawy ciąży wróciły zawroty ,głowy wymioty a wszystko przez to ze jechałam samochodem nie zjadliwszy wcześniej śniadania, a ja bez śniadania się z domu nie ruszam
Jakos przeżyłam tą glukozę ale strasznie niedobre blee

Pianko nie wiem dlaczego tak mi wcześnie zlecił to badanie , ale glukozę piłam 75
ciekawa jestem jak ja zareaguje jak to nie będzie dziewczynka bo tak naprawdę to w ogóle nie jestem przygotowana na chłopca, nastawiłam się na dziewczynkę

przed chwilą weszłam na wagę kobietki i się przestraszam +6 mam,ale zważę się jeszcze rano coś czuje że skończe tak jak w ciąży z córcią :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry