reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam dziewczynki z rana :-D dzisiaj nie ma kierownika więc luzik :tak:
Agacynda współczuje złamanego paluszka :-( na Sadze zmierzch byłam dzień po premierze i mój mąż też nie chciała jechać, ale dlatego, że go choróbsko brało ale strzeliłam focha i pojechał :-D normalnie kocham tego mojego męża :tak: Film można zobaczyć na kinomaniak.tv ja już go oglądałam chyba ze 3 razy nie licząc kina, ale w kinie najlepiej, bo duży ekran :-D
Aguś_86 śliczny brzusio :tak: Boże jak ja bym chciała mieć taki :-(
Ja chcę się umówić na wizytę 20 grudnia (o ile będę wolne jeszcze miejsca do mojej gin.) bo podejrzewam, że 10 dc przypadnie mi w wigilie :-( mam nadzieje, że po tym dupku to mi się cykl skróci, jakby się skrócił teraz do 28 dni to byłaby rewelka i jeszcze jakby udało mi się zapisać na tą wizytę na 20 to by było w sam raz, ale pewnie nie będzie tak kolorowo :no:
Wczoraj czytałam książkę ciemniejsza strona Greya i mój mąż powiedział, że mi ją schowa, bo ona powoduje, że jestem niewyżyta seksualnie i go zajadę (mój mąż lubi się kochać tylko raz dziennie :-() dziewczyny jaka ja wczoraj miałam ochotę na serduszkowanie masakra :szok: rzadko mi się zdarza, taka ochota :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Agacyndo mężczyźni są czasem jak dzieci. :tak: Biedny paluszek mam nadzieję,że przestanie szybko boleć i się ładnie zrośnie.
Asitko mój za to by chciał cały czas a ja zmęczona jak pracuję to nie zawsze mi się tak chce rano i wieczorem. :-D
Ja mam dzisiaj wolne po 7 dniach pracy i odpoczywam o!:tak:

Sailor to u mnie jest na odwrót i szczerze mówiąc to myślałam, że ta maca może na niego zadziała a tu nic z tych rzeczy :no: normalnie czuje się jak nimfomanka :-(

Hej!
Ja siedze z młodym w domu ten tydz bo znowu chory:-( U nas napadało sniegu:-D az by poszedł na spacer!
Co do cyklu to niby wykres ładnie wyglada ale cały czas brzuch mnie pobolewa.... jakos dziwnie sie czuje....
asita witaj w klubie! hehe u nas jest to samo! Ja mam takie dni ze mogłabym co chwile a P. nie:no:
lalus tulam! Moze faktycznie jak któras pisała miałas cykl bezowulacyjny to i @ zwleka...
agacyndo wspolczuje złamania palca!
sailor miłego odpoczynku!

Mniej piszecie to wreszcie Was ogarniam:D

hej laseczki:*
witam z śniegowej krainy:-D bialo tak za oknem że aż mi dziwnie... w środe do ginka. już sie doczekac nie mogę. bedzie dzień emocji bo ja, Agnieszka i Mgiełka mamy wizyty.
na obiadek bedzie mielony ale jak na razie to leze. brzusio boli, twardy. dostałam wczoraj kopniaka w brzuch od chrześnicy:( nie chciała no ale ja cierpie. bidulka by spadła z rogówki, ja chciałam ja dołapac i mam. na całe szczeście bąbelek w brzuszku kopie wiec się nie martwie.

AGACYNDA dmucham na paluszek. biedna. a A kopnij w dupsko i idz sama! wiecej przyjemnosci niż iśc z niezadowolonym facetem.
AGNIESZKA życze smacznej glukozy:P a włoski odrosną.
PIANKA chciałabym zobaczyc Twoja minę jak okazało się, że syn:P
MGIEŁKA jak się czujesz??
MYNIA OOO ale u Ciebie swiątecznie juz!:) Figiel to niezłą zabawkę z choinki sbie zrobi:P
LALUŚ przykro mi że zobaczyłaś jedną kreske:( tulę:*
ASITA a moze po dupku się wszystko tak ułoży ze zalapiesz się do lekarza i bedziesz wszystko wiedziec.
SAILOR odpoczynek to Ci się należy po tylu dniach pracy. a Ty teraz chodzisz na monitoring??

musze nowy suwak zrobic bo mój sie zepsuł i nie odlicza........

domiczku a tak o poszłam. Nie liczę na nic w tym cyklu dlatego,że dopiero zaczęłam leczenie na tą tarczycę i stresów mam w tym miesiącu pełno w pracy więc pewnie dlatego wszystko a wykresie widać :-D

Asitko to musisz się przygotować na ataki twego małża i nie ma przeproś :cool2:

reklama
Hej :)
Agnieszko a co tak wcześnie Ci glukozę zlecił? 50g się teraz obciążasz? ja dopiero ok 24-25 tyg idę ale od razu na 75g
agacynda ojoj paluszek ała :baffled: ale jak to mówią do wesela się zagoi ;-)
Myniu jak miałam kotka to najbardziej uwielbiał walenie łapką w bombki i anielski włos :-) nażarł się tych srebrnych nitek a potem z dupska mu się ciągnęły do kuwety.... :-D
paulinka doczekałaś się w końcu :eek:
Asita dobrze że piszesz o tej książce bo właśnie zastanawiałam się czy kupić ją przyjaciółce w prezencie bo widziałam że cieszy się dużą popularnością ale teraz zbiłaś mnie trochę z tropu..:eek::-D
Laluś :-(
domik odpoczywaj, nospa i magnez jak brzusio twardnieje :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry