Asita
Fanka BB :)
Witam dziewczynki z rana
dzisiaj nie ma kierownika więc luzik 
Agacynda współczuje złamanego paluszka :-( na Sadze zmierzch byłam dzień po premierze i mój mąż też nie chciała jechać, ale dlatego, że go choróbsko brało ale strzeliłam focha i pojechał
normalnie kocham tego mojego męża
Film można zobaczyć na kinomaniak.tv ja już go oglądałam chyba ze 3 razy nie licząc kina, ale w kinie najlepiej, bo duży ekran 
Aguś_86 śliczny brzusio
Boże jak ja bym chciała mieć taki :-(
Ja chcę się umówić na wizytę 20 grudnia (o ile będę wolne jeszcze miejsca do mojej gin.) bo podejrzewam, że 10 dc przypadnie mi w wigilie :-( mam nadzieje, że po tym dupku to mi się cykl skróci, jakby się skrócił teraz do 28 dni to byłaby rewelka i jeszcze jakby udało mi się zapisać na tą wizytę na 20 to by było w sam raz, ale pewnie nie będzie tak kolorowo
Wczoraj czytałam książkę ciemniejsza strona Greya i mój mąż powiedział, że mi ją schowa, bo ona powoduje, że jestem niewyżyta seksualnie i go zajadę (mój mąż lubi się kochać tylko raz dziennie :-() dziewczyny jaka ja wczoraj miałam ochotę na serduszkowanie masakra
rzadko mi się zdarza, taka ochota 
dzisiaj nie ma kierownika więc luzik 
Agacynda współczuje złamanego paluszka :-( na Sadze zmierzch byłam dzień po premierze i mój mąż też nie chciała jechać, ale dlatego, że go choróbsko brało ale strzeliłam focha i pojechał
normalnie kocham tego mojego męża
Film można zobaczyć na kinomaniak.tv ja już go oglądałam chyba ze 3 razy nie licząc kina, ale w kinie najlepiej, bo duży ekran 
Aguś_86 śliczny brzusio
Boże jak ja bym chciała mieć taki :-(Ja chcę się umówić na wizytę 20 grudnia (o ile będę wolne jeszcze miejsca do mojej gin.) bo podejrzewam, że 10 dc przypadnie mi w wigilie :-( mam nadzieje, że po tym dupku to mi się cykl skróci, jakby się skrócił teraz do 28 dni to byłaby rewelka i jeszcze jakby udało mi się zapisać na tą wizytę na 20 to by było w sam raz, ale pewnie nie będzie tak kolorowo

Wczoraj czytałam książkę ciemniejsza strona Greya i mój mąż powiedział, że mi ją schowa, bo ona powoduje, że jestem niewyżyta seksualnie i go zajadę (mój mąż lubi się kochać tylko raz dziennie :-() dziewczyny jaka ja wczoraj miałam ochotę na serduszkowanie masakra
rzadko mi się zdarza, taka ochota 
Ostatnia edycja:

ale jak to mówią do wesela się zagoi ;-)