reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej :)
Sihayko jakby się u kici nie poprawiało to podpytam siostry (jest weterynarzem) może jeszcze coś podpowie jak można mu jeszcze pomóc jakby USG nic konkretnego nie pokazało
Myniu to widzę że do kina możemy się razem umawiać ;-):-D piękny wynik!! nie ma co bycie ciota Ci nie grozi :rofl2: a jak się widzisz na Święta? wytrwasz czy się skusisz?:confused:
ficaria jaka śliczna psia mordka! mmmm słodkości :-) dobrze że mają już domki bo widziałam jaki problem mieli znajomi jak im się sunia oszczeniła :baffled:
Czarnooka jak się czujesz? dbasz o serducho?
różyczk@ moja mała też zasmarkana :wściekła/y:
Ciężarówki powodzenia na wizytach i same dobre wieści proszę nam przynieść :tak:

domik to tak jak na mnie dziwnie się patrzą turyści w sezonie jak z wózkiem po plaży przez ten piach się przepycham :-D

reklama
Cześć. Zaczynam nowy cykl. Czuje się paskudnie... Oczy mnie bolą, katar, ból gardła i kaszel :wściekła/y: Dobrze, że gorączki nie mam... Ale nie wiem czy jutro nie wyląduje u lekarza...

PIANKA to ja z Wami do tego kina też mogę iśc bo nie lubię takich filmów jak zmierzch:P
LALUŚ przykro mi, że @ Cię nawiedziła. tule:*
MGIEŁKA trzymaj się! moim zdaniej jedno poronienie to już wielkie wskazanie do l4 i odpoczynku. napewno bedzie wszystko ok:) trzymam kciukaski:*

Hej dziewczyny. Do mnie przyszła @. Na koniec roku tak dostaje po d-pie ze szok. Paweł chory zapalenie płuc w szpitalu tydzien czasu i nic mu nie pomaga, prace straciłam. Jestem załamana. Wszystko do d-py. Mgiełko trzymam kciuki żeby dzisiaj u lekarza wszystko dobrze i dobrze od razu na zwolnienie idz i nie przejmuj się.

Mgiełko trzymam kciuki za wizytę. I bierz zwolnienie. Masz do tego prawo i tyle.

Domi no nawiedziła mnie @, ale jak się wykuruję to jedziemy ze starankami.

Anke przykro mi z powodu utraty pracy. Tulę :*

Idę do pracy... Czuje się paskudnie... Oczy to ledwo mam otwarte... I ten kaszel... Kurczę jak to zapalenie oskrzeli to się załamię... Miłego Dnia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry