reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej kobietki :)

ale ja mam dzisiaj zły dzień bardzo zły wszystko mnie strasznie denerwuje tak bez powodu

powoki zaczyna do mnie docierać że będzie synek, ale sukienek jeszcze nie wydaje bo to jeszcze wszystko może się zmienić podczas badania lekarz nie mógł dobrze zobaczyć bo moja dzidzia za mocno się ruszała cały czas czułam jak kopała w okolice gdzie znajdowała się ta '' słuchawka " od aparatu Usg :)

Paulinko śliczny Mikołajek :)

Padam a raczej zasypiam na siedzaco.... :-( od rana nie miałam czasu siasc na dłuzej niz posiłek ale:-) lodoweczka lsni:-D i porobiłam jeszcze inne małe porzadki.
Jutro pedze do ortopedy z młodym to po drodze zahacze o apteke po tesciora:-D bo nie mam i chyba dobrze.... korci oj korci... a postanowiłam czekac do poniedziałku....
domikwc dzieki za fluidki;-)
paulinko fajny szkrabik:-D
agnieszka to moze cos na poprawe chumorku? słodycz czy dobra ksiazka?
Sihaya i basia u was tez wykresiki ładne! Trzymam kciukasy!

Czarnooczko zdrówka, nie poddawajcie się... odpocznijcie i działajcie dalej. Teraz już z serduszkiem wszystko dobrze?
Sihayko świetny pomysł ze śnieżynkami :) zrobiłaś jakieś zdjęcie? Chciałąbym Cię zobaczyć jako śnieżynkę ;)
Różyczko to kiedy planujesz testować?
Pauliko to jest najpiękniejszy na śiecie MIKOŁAJ :) Cudo:)

Zmęczona dziś... miałam szoklenie cały dizeń a potem jeszcze w trakcie tego szkolenia wychodziłam na chwile na inne szkolenie... masakra, jutro powtórka z rozrywki :)
Ficarko zobacz dziś jaki mój wykres dziwny, do bani ze mną jest...

Myniu no już właśnie kiedyś widziałam... Kurcze nie wiem o co chodzi temu Twojemu wykresowi :P
Mój to niby pokazuje owulacje, ale jej wcale nie ma. W dodatku mój lekarz nie widzi problemu i twierdzi, że owu jest :/
Już mi się wszystkiego odechciewa...

Cześć ;)
O mnie Mikołaj zapomniał - za duża już chyba jestem, albo niegrzeczna ;P ale w ramach prezentu kupiłam synusiowi 3 bodziaki :)
Agnieszko to jak nie było dobrze widać to jeszcze wszystko się może zmienić i może będzie girl, bo z tego co pamiętam to też drugą dziewuszkę chciałaś? czy chłopaka?:confused:
Dla wszystkich dziewczynek przesyłamy mikołajkowe fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry