reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
marzen32 testowałam już tydzień temu i była I, ale łudzę się, że przecież było za wcześnie:) Jestem niecierpliwa, bo to nasze pierwsze staranka więc siedzę jak na szpilkach:D Ale teraz czekam spokojnie, jak @ nie przyjdzie do weekendu to dopiero będę testowała ponownie.

Hej dziewczynki ale dzisiaj szalejecie!!
Co zdążę doczytać to coś nowego się pojawia. Jak ja bym chciała, żeby mi się udało w 13 cyklu byłabym już w 4 miesiącu...

Mgiełko to super że wszystko ok, może już trochę przestaniesz się martwić...
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.

Asitka z listą super do zrobiłaś, od razu lepiej się patrzy.

Isis fiu,fiu już całkiem zaawansowana ciąża 18 tydzień. Bardzo ładnie wyglądasz.

No niestety Różniczko i takie staraczki jak my się zdarzają, co uważam za wielką niesprawiedliwość!!
Nigdy nie zrozumiem co z tym światem jest nie tak, że takim co nie chcą mieć dzieci pojawiają się non stop i potem się słyszy o masowych morderstwach noworodków, dzieciach porzucanych na śmietnikach i zakopywanych. A ludzie, którzy mogliby dać tym dzieciom całą swoją miłość nie mogą mieć.

Kochane i na Was przyjdzie czas, zobaczycie :) Ja tak samo mówiłam jak Wy i zaszłam w 15 cyklu, a Czarni jeszcze dłużej się starała. mam jeszcze taką koleżankę, która prawie 3 lata się starała i jak odpuściła to zaszła i nawet się tego nie spodziewała.

Mam wyniki glukozy: po obciążeniu jest 128 więc nie mam cukrzycy całe szczęście, a ten poprzedni wynik to był spowodowany moją chorobą najpewniej.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry