Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Różniczka kochana trzymam kciuki żeby ta tempka oznaczała fasolkę Mgiełka śliczna fasolka Jillka trzymam kciuki za wizytę oby gin. okazała się superaśny
Nie wiem która się pytała czy byłam u lekarza, a więc nie byłam bo nie miałam kiedy :-(
kocyk z mikrofibry , kolory wybrałam neutralne, bo jeszcze może się zmienić płeć, choć ja od początku przewidywałam dziewczynkę, z Oliwią to samo, mimo, że z USG wychodziło, że chłopak to mi to nie pasowało, przed porodem okazało się, że jednak baba( moje przeczucie wygrało, teraz też mam przeczucie że baba)
a ja wpadłam na taki pomysł może być?????
Działające w pocie czoła o dzieciątko: Jillka...............................@11.11.2012(3 ) II szeleszczące taftą
Laluś...............................@27.11.2012 II słodkie lukrowane
ficaria..............................@29.11.2012 II fioletowe z cekinów Basik77............................@14.12.2012(3) II oszronione przez Dziadka Mroza
Anke24.............................@01.01.2013 (11) II migocące w rytm muzyki
Sihaya..............................@08.01.2013 (13) II zalane grzanym winem (z Gruzji)
Sailor_Moon......................@16.01.2013 tu będą dwie II podchoinkowe całe kolorowe Asita................................@24.1.2013 (7) II tańczące lambadę
Marzen32.........................@28.01.2013 (6; 1 obserwowany) II pachnące mrozem
różniczka.........................@05.02.2013 (12) II gubiące brokat na każdym kroku dla Bzibzioczka II pachnące piernikiem i czakoladą
dla Czarnooczki II wirujące confetti Zawieszone staraczki
Frutty
Kejtis
Madley
Małgosia089
Gelardiela
Die_Perle