reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Gosiak, wstyd się przeznać, ale mój termin to nie pomyłka :/ Zapytacie czy byłam u gina... Byłam i czekałam na
@ tak jak mi powiedziała ginka, ale wqrzyłam się bo mi luteiny nie przepisała, więc zmieniam gina. Bo ani @ ani II ani skoku, ani niczego nie ma :/ :/ Także poproszę o kilka dni jeszcze...

no i odrazu lepiej z ta lista:D
Gosiak ty to masz pomyślunek! Brawo!Kiedy ty masz wizyte jakas???Plec maluszka znasz??? Kurde ja naprawde mam skleroze, mi mała nie na nerke tylko na mózg uciska chyba..:dry:

A mi sie dzisiaj tak nic nie chce...

Gosia czuje sie dzisiaj bardzo dobrze, przynajmniej narazie :) wczoraj przespalam mdlosci na szczescie :))
powiedzcie mi ciazowki, czy do badania moczu musze zaniesc caly pojemniczek tego moczu czy nie? i musi byc poranny?

Noelle nic nie szkodzi, bo ja też mam jakąś ciążową sklerozę :P
Wizytę mam w czwartek u swojego ginka, a w poniedziałek 21 idziemy na USG 3D. Płci jeszcze nie znamy, ale mam nadzieję, że ostatecznie tego 21 dzidzia się ujawni :)) A jak Ty się wgl czujesz??

Agacynda to dobrze, że Ci lepiej:) Do badania musi być mocz poranny i bardzo ważny jest sposób pobrania moczu. Czyli pierwszy strumień, że tak powiem nie do słoiczka, później do słoiczka (ja zawsze tak pół zanoszę) i ostatni strumień już poza słoiczkiem. Bo wtedy unikasz w moczu bakterii, które zawsze są na zewnąrz i lecą wraz z pierwszym i ostatnim strumieniem a to może zafałszować wyniki.

Ostatnia edycja:
Tak, test robiłam przed wzięciem antybiotyku. Piękna I kreska, jak zwykle :)
Niestety, lekarze mają różne pomysły, moja wymyśliła, że miesiączka sama się pojawi jak bromergon pobiorę przez trochę. No to czekałam cierpliwie. No ale ileż można...? No i teraz się troszkę boj ę, co mój nowy gin powie na to. Właśnie wypisuje sobie daty i dane na wizytkę (idę na 19.30)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry