Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gosiak, wstyd się przeznać, ale mój termin to nie pomyłka :/ Zapytacie czy byłam u gina... Byłam i czekałam na
@ tak jak mi powiedziała ginka, ale wqrzyłam się bo mi luteiny nie przepisała, więc zmieniam gina. Bo ani @ ani II ani skoku, ani niczego nie ma :/ :/ Także poproszę o kilka dni jeszcze...
no i odrazu lepiej z ta lista Gosiak ty to masz pomyślunek! Brawo!Kiedy ty masz wizyte jakas???Plec maluszka znasz??? Kurde ja naprawde mam skleroze, mi mała nie na nerke tylko na mózg uciska chyba..
Gosia czuje sie dzisiaj bardzo dobrze, przynajmniej narazie wczoraj przespalam mdlosci na szczescie )
powiedzcie mi ciazowki, czy do badania moczu musze zaniesc caly pojemniczek tego moczu czy nie? i musi byc poranny?
Noelle nic nie szkodzi, bo ja też mam jakąś ciążową sklerozę
Wizytę mam w czwartek u swojego ginka, a w poniedziałek 21 idziemy na USG 3D. Płci jeszcze nie znamy, ale mam nadzieję, że ostatecznie tego 21 dzidzia się ujawni ) A jak Ty się wgl czujesz??
Agacynda to dobrze, że Ci lepiej Do badania musi być mocz poranny i bardzo ważny jest sposób pobrania moczu. Czyli pierwszy strumień, że tak powiem nie do słoiczka, później do słoiczka (ja zawsze tak pół zanoszę) i ostatni strumień już poza słoiczkiem. Bo wtedy unikasz w moczu bakterii, które zawsze są na zewnąrz i lecą wraz z pierwszym i ostatnim strumieniem a to może zafałszować wyniki.
Tak, test robiłam przed wzięciem antybiotyku. Piękna I kreska, jak zwykle
Niestety, lekarze mają różne pomysły, moja wymyśliła, że miesiączka sama się pojawi jak bromergon pobiorę przez trochę. No to czekałam cierpliwie. No ale ileż można...? No i teraz się troszkę boj ę, co mój nowy gin powie na to. Właśnie wypisuje sobie daty i dane na wizytkę (idę na 19.30)