Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ooo no widzisz Gosia, bo ja bym pewnie od pierwszego strumienia lala ) hehehe dzieki za info, to w takim razie jutro zaniose, bo wczoraj zostawilam sloiczek w samochodzie i nie dalo rady pojsc do auta, bez siusiu wczesniej )
ja tylko odpowiem, bo piszecie jak szalone
gorączki nie mam, czuję się dobrze, ba nawet myślałam, że temp. będzie zatrważająco niska przez ostatnie 3 dni, bo na wyjeździe byliśmy i trochę zmarzłam...
a @ była taka licha, ale taką mam zauważyłam odkąd zaczęłam brać clo....jej nie mogę się doczekać na tą wizytę...
tak was próbuję doczytać...jeju czarnooka współczuję takich relacji w rodzinie..ja ucięłam relacje z bratem, nie było łatwo, ale powiem szczerze, że nikogo tak toksycznego jak on i jego żona nie znam więc jest mi o wiele lepiej!
BabyPoznań kopiujesz ostatnią listę i wpisujesz swój nick, termin przewidywanej @ a w nawiasie, który cykl starań. Jeśli nie wiesz jak to zrobić to napisz mi swoje dane to Cię dodam.
Noelle super, że dobrze się czujesz Nataszka posłuchała, że ma mamusi ulżyć )
ooo matko, dziewczyny jak mozna nie miec okresu przez 2 miesiące ? ja tez myslałam,że lista jest po prostu nieuaktualniona ale przypominam sobie,że niektóre z Was pisały,że mogą starać się co 2 cykl....
za wszystkie te, które idą na wizyty do gin - ów trzymam kciuki &&&&&&&
BabyPoznań chyba kopiujesz i sie dopisujesz ale pewna nie jestem, bo mnie dziewczyny wyręczyły