reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

ooo no widzisz Gosia, bo ja bym pewnie od pierwszego strumienia lala :)) hehehe dzieki za info, to w takim razie jutro zaniose, bo wczoraj zostawilam sloiczek w samochodzie i nie dalo rady pojsc do auta, bez siusiu wczesniej :))

reklama
agacynda 1/3 pojemnika wystarczy ,moze nawet 1/4.
Gosiak aaa to juz niedlugo:-D oczywiscie najpierw zapytalam a potem zobaczylam Twoj suwaczek:dry:

A u mnie oki,tj od wczoraj zero dolegliwosci bolowych. I oby tak zostalo:-D

ja tylko odpowiem, bo piszecie jak szalone :p
gorączki nie mam, czuję się dobrze, ba nawet myślałam, że temp. będzie zatrważająco niska przez ostatnie 3 dni, bo na wyjeździe byliśmy i trochę zmarzłam...
a @ była taka licha, ale taką mam zauważyłam odkąd zaczęłam brać clo....jej nie mogę się doczekać na tą wizytę...

tak was próbuję doczytać...jeju czarnooka współczuję takich relacji w rodzinie..ja ucięłam relacje z bratem, nie było łatwo, ale powiem szczerze, że nikogo tak toksycznego jak on i jego żona nie znam więc jest mi o wiele lepiej!

Ostatnia edycja:
o widze ze sie dzieciaczki juz sypią Czarni i Grzanka gratulacje !!!

a reszcie życze szybkiego zafasolkowania :) ehh sama pamiętam jak to jest :baffled:

różniczka: ja tez brałam clo, a moja @ to było własciwie plamienie :shocked2:

Różniczko kciuki za pomyślne wieści na wizycie. Zapomniałam już, że ja po CLO też miałam bardzo skąpe miesiączki.

Ostatnia edycja:
BabyPoznań kopiujesz ostatnią listę i wpisujesz swój nick, termin przewidywanej @ a w nawiasie, który cykl starań. Jeśli nie wiesz jak to zrobić to napisz mi swoje dane to Cię dodam.:)

Noelle super, że dobrze się czujesz :) Nataszka posłuchała, że ma mamusi ulżyć :))

reklama
ooo matko, dziewczyny jak mozna nie miec okresu przez 2 miesiące ? :szok: ja tez myslałam,że lista jest po prostu nieuaktualniona ale przypominam sobie,że niektóre z Was pisały,że mogą starać się co 2 cykl....:(

za wszystkie te, które idą na wizyty do gin - ów trzymam kciuki &&&&&&&

BabyPoznań chyba kopiujesz i sie dopisujesz ale pewna nie jestem, bo mnie dziewczyny wyręczyły :-p

Do góry