reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Wróciłam od gina...więc fasolki ani widu ani słychu:zawstydzona/y: torbielka krwotoczna się zrobiła, ale dość mała więc mam się nie przejmować...w każdym razie inseminacja odłożona o 3 cykle, żeby wszystko było ok...w pon. na kontrolę czy owu była. Pęcherzyka dominującego nie było widać, chociaż jak dla mnie koło tej torbielki było coś i gin też to widział, ale stwierdził, że jeśli z tego będzie pęcherzyk, to i tak torbielka to zaburzy...
No i nie mam co łączyć cykli. W sumie to jak jechałam na wizytę to tak czułam, że nic z tego...no nic, mam nadzieję, że jednak inaczej nam pomogą
Tak więc Myniu czekam na te II kreseczki brokatowe;-)
Co Cię tak wkurzyło?

Ostatnia edycja:
reklama
hehe i to 2 razy dziennie sie przytulalismy ale co z tego jak i to nic nie daje :( ehh juz niewiem jak mam się przytulać by była z tego fasolka :D:D
kurdę młody szynszyluś mi trzepie łapami po klawiaturze.

Czarnooka ja też byłam wzdęta gdzieś na tydzień przed terminem @ i tak mi zostało w zasadzie:/ spodnie mnie uwierają i cały czas chodzę w niedopiętych:D a teraz jak mam dresowe to mam pas zsunięty pod brzuch:] więc dołączam się do Agacyndy i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczątka zaciążone, czy po teście robiłyście betę? bo nie wiem czy iść do gin już z wynikiem czy czekać do wizyty co mi zleci?

Różniczko czyli gin poeiedział, że jesteś przed owu? Kurcze mam nadieję, że jak najszybciej z tymi torbielami sie uporasz...
Dziewczynki szefwa mnie wkurzyła. od dwóch i pół roku obiecuje mi awans, i ostatnio znowu zaczęłą przebąkiwać a ja jej mówię "nie zawracaj mi głowy jak nic ma z tego znowu nei być" a ona że jak dyr się nie zgodzi to ina nie wie co zrobi... to ja jej na to, że ja wiem, że nic nie zrobi jak zawsze... Nie umie zawalczyć o swoich pracowników... nie liczyłam za bardzo na ten awans teraz ale dziś się okazało, że jednak znowu nic z tego i jak tylko wyszłam z pracy to aż się popłakałam na przystanku. już nei chodzi o ten awans nawet ale o to, że się czuję niedoceniona. Skończyłam matematyke informatyczną, zrobiłam podyplomówkę i nei ma dla mnie nawet głupich 200 zł a taka pipa co skończyła jakąś socjologię (ja nie mówię, że to zły kierunek ale po prostu u w pracy równie dobrze mogłaby być po podstawówce) i wygląda jak dziwka z wiejsiej dyskoteki przebrana w garsonkę wdzięczy się do dyrektora i dostaje 1500 podwyżki, czujecie??? teraz jest ten pierdzielony kryzys, ale neich tylko Sti tu przyjedzie i niech się sytuacja na rynkku pracy poprawi, co ponoć ma nastąpić już za rok, to zmienię prace a odchodząc powiem im wszystkim co myślę...
No i dokładając to do ogólnych niepowiodzeń w życiu... do dupy takie życie...
Zaczynam zastanawiać się czy nie wyjechać do S do szwecji, tak na stałe... ale za rodziną bym tęskniła...

Myniu przed owu...jeszcze jej nie było :-) macica trójwarstowa, rozwarcia nie było nawet na milimetr, więc od czwartku trzeba działać
Nie dziwię Ci się, że się wkurzyłaś. Może daj szefowej trochę czasu i się kobieta wykaże w końcu;-)
a ten wyjazd za granicę...ja tęskniłabym strasznie, no i wiem, że nie odnalazłabym się za granicą tzn. zawsze czułabym się jak nie u siebie- jak ktoś obcy. Ale jeżeli Tobie odpowiada, to czemu nie? Przynajmniej będziesz z S:tak:

Myniuku najważniejsze, że S. Cię docenia choć rozumiem Twoje rozżalenie:( ja mam podobnie w stosunku relacji fizjoterapeuta-lekarz... Dziewczyny u mnie w pracy walczą o podwyżkę, od 6lat jej nie było... po więcej niż 10u latach pracy dostają 1600-1800 do ręki... ja o sobie nawet nie wspominam... A lekarz za sobotni dyżur ma naszą miesięczną pensję... Pielęgniarki też mniej niż 2tyś do ręki nie wezmą, nawet im tego nikt nie zaproponuje.. a nas traktuje się jak zło konieczne, eh... dodam, że oczywiście chcąc mieć pracę musimy się szkolić a za szkolenia płacimy same... ja w maju idę na szkolenie za przeszło 3 tyś. potem klejne dwa po tysiącu a na końcu czeka mnie jedno za 16tys... i skąd my mamy na to brać? a bez nich nikt nas nie zatrudni na dłużej....

no właśnie... w maju szkolenie... czy ja dam radę na niego pójść...muszę sobie zrobić jakąś wizualizację ciąży na maj, obliczyć tydzień i czy mi pozwolą wziąć udział (choć już mam zapłacone, ale to pewnie da się załatwić jakby co)

Myniutku głowa do góry, skończy się kryzys i dokopiemy tym co trzeba!!:)

reklama
Myniu, Rożniczko, wiem o co chodzi... niestety... :/
Myniu, pomysł wyjazdu brzmi nieźle, tylko pamiętaj, że rodzice nie chcą samolotem jeździć :p
Tak, czy siak, to Ty jesteś najważniejsza i Twoje wybory :)
I teznie mogę się doczekać "końca kryzysu", bo mam wrażenie, że to sztuczne jest, bo bogaci i tak się bogaca, tylko biedniejszym trudniej jest żyć....
Sihaya, nieźle kosztowne takie kursy. Najgorsze, że się tak szumnie mówi o dokształcaniu (na początku pracy złote góry itd), a potem i tak samemu trzeba pokryc koszta. Niesprawiedliwe to.

Ale, ale... BYŁAM u NOWEGO GINA :) Już go lubię :)
Wierze, że odmieni mój los !
Niestety wyhodowałam sobie torbiel, rozmiarów... 5,1*3,3 cm (dostałam jej fotkę nawet ;p)
Zapisał mi dupka i zobaczymy jak zadziała.
Z tego wrażenia zapomniałam zapytać o Bromergon, ale dryndnę do niego po prostu.

I cały czas nie mogę uwierzyć, że takie torbiele istnieją, i rysuję go sobie i uwierzyć nie mogę, że to takie wielkie dziadostwo! No szok!

Do góry