reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja mierzę tylko tempkę do końca tego cyklu (ze względów zaleceń ginekologa) w następnych cyklach sobie odpuszczam.
niewiedza jest rzeczą świętą.
ja też uciekam lulać niestety sama mój grzejniczek w delegacji do piątku :(:( słodkich senków Kochane:*:*

witajcie o poranku

sihaya ja nie robiłam bety,

Mynia współczuje, beznadziejna sytuacja w pracy ehhh

ja dziewczyny jadę dziś z córką na teatrzyk, będe po południu,

dziś zaczęłam 14 tydzień ciąży, mam 13 skończonych, ale ten czas leci, czyli jestem w II trymestrze ;-)
idę się szykować cmok

Cześć :)
Myniu jesli chodzi o pracę, to wszędzie tak jest a pracodawcy powtarzają "ciesz się,że masz w ogóle prace w dzisiejszych czasach" :(
Sailor, basik trzymam kciuki za ten cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Czarnooka podejrzana jesteś , obyśmy sie nie myliły co do II kreseczek u Ciebie :tak:

Agacyndo czy ja dobrze rozumiem ,że masz wieczorne mdłości a nie poranne ? :) trzymaj się :-)

Co do wzdęć, to ja sie już nic nie odzywam, chociaz to dopiero 13dc Obserwacja cyklu - enpr.pli dodam,że nie jadam nic wzdymającego...ech

Witam dziewczynki z rańca :-D
Mgiełko gratuluje wejście w II trymestr :tak:
Agacynda biedactwo, co Ty się na przytulasz do tej porcelanki :-(
Różniczka no szkoda, że to nie fasolka ale na pewno niedługo będzie :tak:
Jillka no to zaszalałaś z tym torbielem, fajnie, że nowy gin. jest rewelacyjny :tak: ciekawe jaki będzie mój :confused:
Czarnooka Ty mi tu jesteś podejrzana fasolkowo jak nic, trzymam kciuki :tak::tak::tak:
Myniu u mnie w pracy to samo, szefowa kilka lat temu obiecała mi, że zrobi mnie kierownikiem a jak miała okazje to wzięła jedynego chłopaka jaki u nas pracuje z wykształceniem wyższym ale ma tylko licencjat i który u nas pracuje o połowę mniej niż ja i pytam się gdzie tu sprawiedliwość.... po prostu jej nie ma :wściekła/y: dlatego zawsze mówię, że jak uda mi się w końcu zajść w ciąże to po miesiącu lub dwóch idę od razu na chorobowe :tak: o ile uda mi się kiedyś zajść.... :-(
Laluś a może to owulacja, że jajnik boli i (.)(.) :confused:
resztę dziewczyn gorąco pozdrawiam, bo nie pamiętam co miałam jeszcze napisać :confused:

reklama
Witam z rańca :-) Ja już byłam w sklepie po bułeczki. Mój N za godzinkę wróci z pracy :-) Ale mnie w sklepie na rzy***ie wzięło... Normalnie do tej pory mam taką gulę w przełyku... :eek:

Asitko możliwe, że to na owulacje... Oby:rofl2:

Mgiełko moje gratulacje za wkroczenie w II trymestr ciąży. a jeszcze tak nie dawno mówiłaś, że teścior pozytywny wyszedł... :-)

Do góry