reklama

Staranka od stycznia 2012.

Margotko,gdzieś mi umknęła ta Twoja maść :-p zobaczę czy będą ja mieli u mnie w aptece :tak: proszę mi tu laniem nie grozić :-p ten syrop jak brałam to cały czas kaszlałam, nie mogłam już wytrzymać i myślałam, że mi gardło rozerwie, także już nie biorę tego syropu :-(
marzen32 dzięki zobaczę czy będą mieli ten syrop lub tabletki w aptece

reklama
Asita: nie martw sie, będziesz w ciąży to CI jeszcze uszami te wózki wyjdą :D
jak sie staralismy to ja oglądałam pościele a teraz nie moge żadnej wybrać :eek: :P:P
a wtedy sobie myslałam, o jak będe w ciąży to kupie tą i tą a teraz mam problem :D

ja jedyne co oglądałam przed ciąża i kupiłam teraz to półśpiochy na allegro i koszula ze szlafrokiem :D inne 'potrzebne' rzeczy nie będa jednak potrzebne :D:D

Asitka jak powiesz, że nie chcesz L4 to Ci nie da. Przynajmniej u mnie zawsze pyta czy chcę czy nie chcę :) A przynajmniej byś wiedziała co tam u ciebie siedzi i dostałabyś leki

reklama
Zapomniałam się z tego wszystkiego przywitać:) Dzień dobry - miłego dnia!

Przeglądam tak Wasze suwaczki... wszystkie jesteście zamężne? My jesteśmy ze sobą prawie 6 lat, ok. 4 lat już mieszkamy razem, ale żyjemy bez ślubu. Nie jesteśmy mocno wierzący i nie chcieliśmy brać ślubu kościelnego tylko dlatego, że tak wypada. Myślimy o ślubie cywilnym. A jak jest u Was?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry