reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jilka mi się poprzednia wchłonęła. Czytałam, że czasem trwa to nawet kilka cykli. Jak gin powiedział, że jest dobrze to na pewno tak będzie.
Jilka ja jakoś nie tęsknię i nie lubię- chociaż rozumiem Cię bo też miewałam takie długie cykle, tylko, że wtedy się nie starałam....
Mgiełko no właśnie gratulacje! I teraz ja Tobie nakopię do tyłka! Pisałam, na samym początku jak tylko zobaczyłaś II kreseczki, że wszystko będzie dobrze i jest! Także proszę się słuchać:-p

i też domagam się fluidków i to dużo bo się popierniczyło u mnie strasznie...:-(

reklama
Marzen dokladnie, zamiast porannych mdlosci mam wieczorno-nocne.

Gosia mi tez sie bardzo podobaja graco symbio b, ale nie wiem czy nie zdecyduje sie na symbio po prostu. chyba ze dostaalabym B w niemczech...

Krolweno Twoj wozek tez zarabisty!!

Asita marsz do lekarza!!

Baby my slub planujemy dopiero za 1.5-2 lat... i moj A chce koscielny a ja cywilny... i badz tu madry.

Mi gin powiedział, że zobaczymy za 2 miesiące, jak się zmniejsza. Dziękuję Wam za odpowiedzi. Nie ma to jak podzielenie się doświadczeniem. Jakoś tak lżej na duszy, jak się wie, że ktoś tak miał, a już Twój MArgotko przykład to w ogóle szał ! :) :) Buziaki dla Was za wszystko :* :* :*

Margotko kupie jak ją dostanę w aptece :tak:
Jillka tu nie chodzi o to, że jestem nie zastąpiona, tylko o to, że nie mogę sobie pozwolić na L4 z powodów finansowych, mój mąż teraz nie chodzi do pracy bo mróz jest a pracuje w budowlance więc ja jestem jedynym żywicielem rodziny a mamy raty do spłacania, itp. a ja mam bardzo cienka wypłatę troszkę ponad minimalną, także sama rozumiesz :-(

Kaszel powoli ustępuje, jak pije coś ciepłego do go prawie nie mam, normalnie w życiu tyle nie piłam co teraz 3-4 kubków (500ml) herbaty, bo kawa mi jakoś nie smakuje w pracy, najgorzej jest rano i wieczorem :-(

Bzibziok Tobie @ się skończy a do mnie przyjdzie :wściekła/y:
Czarnooka ja nie wiem co ty piszesz za głupoty, ale na prawdę @ do Ciebie nie przyjdzie bo fasolka tam jest i proszę mi się nie zamartwiać :tak:
Agacynda nie da rady, w końcu jestem spod znaku baran czyli uparciuch :-p najwyżej zejdę z tego świata już mi i tak wszystko jedno :-(

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki:*
ja jestem w pracy nie spałam całą noc życie mnie już przerasta. teraz siedzę jak zombie ;(:(:( czuję że @ nadchodzi wielkimi krokami.:(

Czarnooczko, a może zaprojektuj sobie myśli, że tym razem nie przylezie! Wykresiątko takie ładne! Zobacz, dziewczynki nam ślą fluidki.... Trzymam za Ciebie kciuki, moocccnooooo!

Margotko kupie jak ją dostanę w aptece :tak:
Jillka tu nie chodzi o to, że jestem nie zastąpiona, tylko o to, że nie mogę sobie pozwolić na L4 z powodów finansowych, mój mąż teraz nie chodzi do pracy bo mróz jest a pracuje w budowlance więc ja jestem jedynym żywicielem rodziny a mamy raty do spłacania, itp. a ja mam bardzo cienka wypłatę troszkę ponad minimalną, także sama rozumiesz :-(

Kaszel powoli ustępuje, jak pije coś ciepłego do go prawie nie mam, normalnie w życiu tyle nie piłam co teraz 3-4 kubków (500ml) herbaty, bo kawa mi jakoś nie smakuje w pracy, najgorzej jest rano i wieczorem :-(

Rozumiem Asitko, ehh... mój lekarz polecal też Neoazarinę, ziołowy lek na suchy napadowy kaszel. Mnie pomagało. Zdrówka Ci życzę Kochana!

Ostatnia edycja:
Właśnie przeczytałam w Fakcie, że na Rudzie Śląskiej babcia dziecka kazała rodzić córce do wiadra z fekaliami (odchodami) i jak urodziła to przyglądali (matka dziecka, jego ojciec i ta babcia dziecka) się później jak noworodek się topi........ kto kuźwa daje takim ludziom dzieci..... szlak mnie trafia..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja tu kuźwa tyle czasu się staram i nic a ta kuźwa topi swoje dziecko :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jakie to ku*wa nowoczesne zabić noworodka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Duuużo fluidków dla Was: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Codziennie będzie świeża porcja :))

Agacyndo ja chcę tą B ze względu w sumie na daszek, jest znacznie dłuższy niż w wersji podstawowej a to dla mnie ważne żeby maluszkowi nie wiało. Ale też nie wiem co zrobię, trochę strach tak zamawiać z zagranicy na taką kwotę :/

Właśnie przeczytałam w Fakcie, że na Rudzie Śląskiej babcia dziecka kazała rodzić córce do wiadra z fekaliami (odchodami) i jak urodziła to przyglądali (matka dziecka, jego ojciec i ta babcia dziecka) się później jak noworodek się topi........ kto kuźwa daje takim ludziom dzieci..... szlak mnie trafia..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja tu kuźwa tyle czasu się staram i nic a ta kuźwa topi swoje dziecko :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jakie to ku*wa nowoczesne zabić noworodka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nic mi nie mów! Widziałam to wczoraj, ale nawet nie chciałam czytać, bo płakać się chce! :wściekła/y: Tragedia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry