reklama

Staranka od stycznia 2012.

Gosiu moj brat studiuje w Londynie, wiec jakbym sie uparla mocno to moze moglby mi przywiezc :))

Asitko to jest ostatnio chyba jakas chora moda na takie traktowanie dzieci :| sie naczytalo polskie spoleczenstwo o popier**lonej katarzynie i sie ludziom cos na mozg rzucilo. szkoda gadac.

reklama
Straszne to, a ile jest takich spraw które nie wychodzą na światło dzienne :/ Szkoda dzieciątek. Ja to bym chciała, żeby takie osoby nigdy nie mogły mieć dzieci a w zamian za to żeby osoby, które bardzo pragną dzieciątka mogły mieć je bez problemu

Agacynda to fajnie jakby Ci mógł przywieźć :)
Królewno nie ma niestety, pisałam nawet do producenta i mi odpisali, że ten model nie jest planowany na rynek polski. Jest wypuszczony tylko w UK :/

hej dziewczyny!
brzuxhatki wozki super,ja wozek tez juz wypatrzony mam ,w przyszlym miesiacu chyba kupimy.Mam slabosc do malo praktycznych kolorow(jasnych).Coz najwyzej spedzac bede godziny na szorowaniu;-)

asita zdrowiej!!
czrnooka wykresik piekny

&&&&&&&&&!!!!!!

a ja mam kiepski dzien dzisiaj,i fizycznie i psychixznie do du...y

oj doczytalam was
uffff
co do wózków to ja mieszkam praktycznie w lesie więc, chce roan marita, duże pompowane koła duża gondola , chyba że mi się odmieni, dziś mam straszne zachciejstwa, haha
teraz wyganiam męża po jakiś sok ehhhh i nie chce iść cholernik

witam się wieczorkiem :-D
brzuszek zaczyna boleć to znaczy, że @ się zbliża, mam nadzieje, że nie będzie kazać na siebie tak długo czekać jak w ostatnim cyklu
Różniczko ja też trzymam się tej przepowiedni :tak: chociaż nie cierpię węży buuuuuu

Ostatnia edycja:
Dziewczynki no wąłśnei z tą pracą to najbardziej mnie wkurzyło i załamało, że wolałabym już nie słuchać obietnic, nawet jak sobie nie robie nadziei to wiecie jak to jest... no juz nie narzekam...
Asitko sprawdź może wi innej aptece ten syropek bo jest rewelacyjny:) A jak nie to widziaąłm, że są też tablektki o takiej nazwie ale nie wiem czy mają takie samo działąnie - pewnie tak.
Margotko niekoniecznie wykrztuśny musi działać lepiej, Zależy czy to kaszel produktywny czy nie, przeważnie po takim długim czasie kaszel nie ejst produktywny. To po prostu reakcja na podrażnienie gardła tym wcześniejszym kaszlem. Ale do lekarza jak najbardziej asitkę trzeba oddelegować. Może do jej męża się poskarżymy jakoś zbiorowo :)
BabyPoznań my jeszcze nie zaslubieni ale planujemy. Planujemy skromny ślub więc jak tylko mój narzeczony wróci do polski, bez większego planowania pójdziemy do księdza i weźmiemy najbliższy wolny termin, albo najładniejszą datę :) My z kolei jesteśmy wierzący oboje i bardziej zalezy nam własnie na ślubie niż na całej tej pompie towarzyszącej :)
No a dziecko zaczeliśy planować jeszcze zanim się zaręczyliśmy i to długo przed, więc nie uzależnialiśmy dziecka od ślubu :)
Ehh Bzibzioczku, przykro mi. I moje kreski nei doszły...:(
Różniczko jak tylko skończy się mój serial posłucham przepowiedni, a teraz biorę się za oglądanie waszych wózków :)

reklama
hej:) ale macie produkcje:)
u mnie ZGAGI ciąg dalszy, czyli norma:-D dziecie sie tak wierci, że mi cyce podskakuja:szok: a tak to zima za oknem i nic mi się nie chce.

biedne dzieciatko...czasem wydaje mi się, że kara śmierci powinna dla niektórych wrócic....
MYNIA tulę Cię:* szefową w dupe kopnij!!! nie dziwie Ci się, że płakałas. niesprawiedliwosc na tym świecie!!!
ASITA zdrówka:) herbatka z soczkiem malinowym i do łozia:)
SIHAYA ja też bety nie robiłam.
MGIEŁKA powiedz mężowi, ze jak nie przyniesie soku to mu myszy buty zjedza. ciężarna swoje prawa ma:)
AGNIESZKA co u Ciebie??
SAILOR jak się czujesz??
AGACYNDA, SIHAYA jak tam mamuski??
MARGOTKA Wózeczek fajny:)
PIANKA puk puk jesteś tam??
NOELE moze czekolada sobie zadozuj a nastroik sie poprawi:P

trzymam kciuki, żeby Wam się te torbiele wchlonely, no i oczywiscie owocnych staranek, a tym co zmieniły lekarza to udanej wspólpracy. oby okazali sie pomocni:)

zapraszam Was wszystkie na faworki:)
PS. LUTÓWKI ZACZYNAJA RODZIC:szok: mamy juz drugie dziecię w drodze!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry