reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ktoea to rodzi? :))

ja wrocilam z pracy, popakowalam troche kartonow i siedze lezaco na kanpie z wywalonym brzucholem bo tak mnie boli. dzisiaj w pracy rzyganko mialam wiec przestaje mi sie podobac...

w piatek sie przeprowadzam!!

witajcie :*
dzisiaj przezylam jakies zalamanie nerwowe. wrocilam z pracy odgrzalam sobie jedzenie usiadlam zaczelam jesc w pewnym momencie sie rozplakalam za chwile scisnelo mnie z lewej strony od serca przeszedl mnie bol rozpierajacy( byl tak silny ze nie dalo sie go wytrzymac) zaczelam sie oblewac zimnym potem trwalo to jakies 3 min. po czym zrobilo mi sie ciemno przed oczami i stracilam przytomnosc. niewiem jak dlugo bylam nieprzytomna bo nikogo nie bylo ze mna w domu :(

czuje sie teraz nieswojo...:/

Agacyndko gratuluję.

Fiona witaj jasne że znajdzie się dla Ciebie miejsce ;)

dziewczyny dzisiaj wyszlo jakos tak smiesznie ze obudzilam sie o 5 rano ciach termometr w wiadome miejsce tempka wyszla 36,71 . nie wstajac przerocilam sie na drugi bok i wstalam o 6 z ciekawosci zmierzylam tempke i wyszlo 36,85. czy az takie rozbieznosci beda w ciagu 1 h?

reklama
hej kobietki ja tyko na chwile w szkole mam egzaminy wiec siedzę zawalona od rana do wieczora pod stertą notatek i nie wiem jak ja to wszystko ogarnę:( jesszcze w poniedziałek o poradni diabetologicznej muszę jechać ja nie wiem jak ja dam rade

jak znajdę chwilę czasu to was nadrobię obiecuje :)

witam nową staraczkę :-)

Do góry