reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witajcie z rańca :-D
Witam nowa starczkę Fionę, no pewnie że chcemy o Tobie coś wiedzieć opowiadaj :tak:
Mgiełko wiadomo kto zaciąży Czarnooka bo jest najbardziej podejrzana fasolkowo :tak:
Agacynda gratuluje przeprowadzki :tak:
Czarnooka weź kochana idź do lekarza, bo się martwię o Ciebie
Mnie boli brzuch coraz mocniej więc @ chyba przyjdzie koło 20 stycznia.... kaszel jeszcze trochę męczy, ale dzisiaj maja mi dowieź te syropy w aptece (bo dzisiaj mają mieć dostawę) wydaje mi sie, że boli mnie prawy migdał, strasznie boli jak coś przełykam :-( dzisiaj rano się obudziłam i myślałam, że jest czwartek a tu niestety środa dopiero buuuuu, jak ten tydzień mi się wlecze :-(
życze miłego dnia :-D

Witam :-) Ja już na nogach bo na pogrzeb jedziemy....

Witaj Fiona :-)

Czarnooka ja też się o Ciebie martwię. Jeszcze teraz sama jesteś w domu... Tulę :*

Witaj Fiona:)

Dziewczynki jest nowa staraczka więc któraś ma w brzuchu nową fasolinkę - przyznawać się nam tu która!!;>

Czarnooka byłaś u lekarza po tym wczorajszym zasłabnięciu?????????????

Ja dziś mam wizytę o 14.45 no i zobaczymy co się dowiem, ale trzęsę się na samą myśl jak wtedy gdy ujrzałam krechy;)

Miłego dnia wszystkim!

hejka:) dziewczynki ja wczoraj dzis i jutro w pracy siedzie wiec mniej czasu na bb. Teraz mam papierkową robote wiec cichaczem zagladam do Was! Rano mi sie tak ciezko wstawało... :sorry: tyle wolnego miałam to sie odzwyczaiłam.

sihaya trzymam kciuki za wizytke!
czarnooka jak tam dzis u Ciebie?
fiona witaj!
lalus
[*] tez zapalam swiatełko za dziadka... trzymaj sie kochana!!!!!!!!

Hej :)
Noelle to pochwal się karocą Nataszki, którą macie wybraną :) Jak dziś samopoczucie? Mam nadzieję, że lepiej :*
Domik u Ciebie już zaraz Lenka będzie na świecie, ale to szybko zleciało :)) A na faworki chętnie wpadnę, podaj tylko adres :))
Czarnooka jak się dziś czujesz??? Mam nadzieję, że to zemdlenie to było tylko jednorazowe niemniej jednak powinnaś chyba się skonsultować z jakimś lekarzem, niedobrze że sama jesteś w domu... Mam nadzieję, że to się już nie powtórzy.
Fiona3006 witam i życzę powodzenia w starankach :)
Asitko dobrze, że już Ci lepiej i kaszelek odpuszcza :)
Laluś
[*]
Sihayko kciuki za wizytę :))

Miłego dnia :))

reklama
Witam z nad kawy.

Czarnooka! Boże!!Mam nadzieje,ze wszystko ok i dzisiaj jakiegos lekarza odwiedzisz!!

Fiona witaj !!! :)

agnieszko powodzenia na egzaminach!

Asita
ty tam nie kracz o @, moze to fasolkowe dolegliwosci!! no i Zdrówka!!!

laluś
[*]

sihaya kciuki zacisniete za wizyte!!! Koniecznie melduj nam co i jak:D

różyczko a Ty sie nie przemeczaj w pracy:*

gosiak oto wózeczek,raczej wersja dla dziewczynki,wiec czekam do kolejnej wizyty co by zyskac jakas pewnosc co do płci( podejrzana jestem ze ho ho...). Tak jak wczesniej pisalam,kolorek malopraktyczny,ale co zrobic jak mnie tak urzekł :confused2: NOWOŚĆ! PIĘKNY WÓZEK ROMANCE 3W1+TORBA+FOLIA+MOSK. (2921244378) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ogladałam Twój wózeczek,tez piekny,ale cena nie dla mnie:sorry:

A co humorku to lepiej,mąz z pracy ze swiezym pieczywem wrocil. A nic mi tak humoru nie poprawia jak dobre jedzenie:-) Dzisiaj mamy kolede.wiec plany na wieczor podporzadkowane temu mamy. Jutro chyba na ta glukoze podjade:/ Pic mozna "po"czy nie?

Do góry