reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle: mierzył mi 2 razy tą szyjke, bo na usg raz tak raz tak i było 2,7 cm a potem 2,5 cm wiec coś koło tego :confused2:;/

a ten wózek to podobny to tego co ja miałam wczęsniej, ale nie chciałam teraz takiej spacerówki tylko z kubełkowym siedzonkiem koniecznie :)

reklama
Noelle to weź sobie sok z cytryny żeby wlać do glukozy to łatwiej będzie Ci przełknąć :)
Królewno i nie boisz się, że urodzisz dużo wcześniej? Ja to bym chyba leżała plackiem. Ale córcia już dorodna :))
Asitka a to przepraszam, nie otwierałam Twojego wykresu tylko na miniaturce sprawdzałam i nie zauważyłam, że tempki nie mierzysz:sorry: Ale i tak mam nadzieję, że @ nie przyjdzie :))

nie boje sie, bo jakby był powazny problem z tą szyjką to by mi lekarz kazał do szitala :D tak jak w pierwszzej ciąży :) także strachu nie ma :P
a miała byc Lena, ale ostatnio jeszcze Nela nam sie podoba, no i Zuzia i Lila juz troche mniej :P

hej Kochane:*
czuję się bardzo słaba siedzę w pracy i jakoś muszę funkcjonować.
nie jeździłam wczoraj na pogotowie bo już kilka razy to mi się zdarzyło taki ból ale bez omdlenia.
pogryzłam pyralginę ( zalecenie lekarza by szybko zadziałała) i położyłam się do łóżka kręciłam się do 3 nad ranem potem zasnęłam i wstałam na 6 do pracy.
dalej czuję się bardzo nieswojo.
dziewczynki nie ma co mnie podejrzewać co do ciąży prędzej Asitkę ona ma chociaż objawy a ja nic. więc Asitko kciukasy

piękny wózeczek i te kolorki mmmm
królewna duża ta Twoja niunia ;) niech zdrowo rośnie.

szczerze to ja już przestałam się przyglądać swojemu wykresowi i doszukiwać się u siebie jakichkolwiek objawów. bo jeśli mi się zdrowie nie ustabilizuje to będzie tylko bieda dla fasolki.

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki :-D

Widzę że pojawiły się nowe mamuśki ;-) SERDECZNE GRATULACJE :-D Na kiedy terminy ??

Przesyłam wszystkim ciążowe fluidki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dawno mnie tutaj nie było ... ale w sumie na żadnym formum nie było bo i na moim majowym rzadko się udzielałam - Noelle świadkiem ;-)

Teraz jestem na L4 bo jestem chora (już 4 raz) i do końca ciąży już na L4 zostane. Moja Pani dr powiedziała że nie ma co przy tej grypie latać, a poza tym to już czas najwyższy polegiwać i szukować się na przybycie a nie 8h na krzesle w robocie siedzieć.

Póki co u nas wszystko dobrze i mam nadzieję, że tak zostanie. Jutro idę na wizytę więc będę wiedziała co nowego. Poniżej zdjęcia mojego małego Michałka z 22.12 kiedy wazył ok 451 g :-D
DSC_0102.jpgDSC_0103.jpg

Czarnooka tulam :* A z lekarzem konsultowałaś wcześniej te zemdlenia? Co mówił? A co do Twojego wykresu to ja widzę, że jest duuuużo inny niż wszystkie poprzednie, nigdy takiego nie miałaś. A co do objawów to ja nie miałam żadnych typowo ciążowych w mcu, w którym zaszłam tak więc nie zabronisz nam trzymać kciuków i przesyłać fluidków :)) &&&&&&&
ALG piękny Michałek :)) Super, że wszystko u Was ok i dobrze, że jesteś na L4, przynajmniej sobie odpoczniesz :)

Aaa i to świeża porcja na dziś dla wszystkich staraczek :)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Czarnooka Dbaj kochana o siebie. A jak wczesniej bylas na pogotowiu to co powiedzieli? jakas diagnoza??? Jeju...ja to juz panikuje i najchetniej na sile bym cie do lekarza zawiozla. A co do wykresu to my sie przypatrujemy:-) &&&!!!

Królewna imiona ładniuchne!

ALG potwierdzam:tak: Michas piekny!! No i większy od mojej małej:D bo 18.12 miala 395g ale w koncu chlopak:-)

a mi własnie facet oznajmił ,ze przywiozl łózeczko dla małej:eek: zamawiałam 2 dni temu. I juz jest:eek: męza musiałam obudzic zeby to do mieszkania wtargali . Wiec teraz mam wielki karton w przedpokoju,na widok ktorego pies dostaje szału....dom wariatów...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry