K
krolewnazmarcepana
Gość
Asita: wiesz co, moze nie starałam sie o dzidzi tak długo jak Ty, ale jak sie staraliosmy to cały czas o tym myslałam, oglądałam rzeczy dla dzieci itp. to bardzo źle na moją psychike wpływało, czasami byłam okropna.. z całego serca Ci życze zebys jak najszybciej zaciazyła!! i na prawde odpocznij od forum, albo znajdź jakieś hobby bo to na prawde pomaga
ja sobie odpuściłam forum na miesiąc, starałam sie nie myśleć, czułam sie o wiele lepiej i nie martwił mnie brak jakichkolwiek objawów ciąży przez spodziewaną @, nawet potem juz byłam pewna ze ciaży nie ma bo nic nie czułam, juz planowałam kiedy sie umówie na monitoring do lekarza a tu bach II kreski
na każdego przyjdzie czas
nie myśl o tym cały czas bo oszalejesz.. wiem coś o tym
A Nataszka sliczne imie Noelle

ja sobie odpuściłam forum na miesiąc, starałam sie nie myśleć, czułam sie o wiele lepiej i nie martwił mnie brak jakichkolwiek objawów ciąży przez spodziewaną @, nawet potem juz byłam pewna ze ciaży nie ma bo nic nie czułam, juz planowałam kiedy sie umówie na monitoring do lekarza a tu bach II kreski
na każdego przyjdzie czas

A Nataszka sliczne imie Noelle

poradziłabyś sobie a z całego serca życzę wszystkim kobietom żeby nie musiały przez to przechodzić.