reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarnooka powiem Ci, że te Twoje objawy wyglądają mi na wypadanie płatka (zastawki) w sercu. Mój kolega tak miał. Zdiagnozowali to przy echo serca. Może warto to sprawdzić ???

Noelle trochę się martwię, że on wtedy taki był duży.Zobaczymy co będzie jutro na badaniu bo przy takim przyroście pół kg na miesiąc to będzie miał ze 4 na wyjściu :szok:

reklama
Fakt na tym wykresie chociaz nie ma górek i dolin jako takich. ale ja myślę że to jest właśnie działanie clo. bo nawet śluz pierwszy raz widzę bialy gesty i lepki. zawsze mialam po owulacji wodnisty i na tydzien przed @ sucho.
śluzu niestety mam znikome ilości no ale chociaż go widzę.
lekarze nie wiedzą co to może być tym bardziej że niby to nie zawał bo mnie nie boli w kklatce tylko od połowy piersi aż do pleców taki ból rozpierający, piekący przeszywający powiedziałabym. do tego zalewam się potem jakby wyszła na słońce 40 stopniowe .

ALG ja serce mam przebadane bo fakt mam je chore. napewno jest to związane z sercem ale nie wiadomo do czego to podpiąć.

ALG noooo...chłop jak dąb :sorry: pozyjemy zobaczymy:-) moja 8 stydznia ( 23.6tyg) miala 680 g. wiec rosną teraz te nasze dzieciaczki na całego:-D

Czarnooka Prosze cie idz do lekarza!

Czarnooka idź do lekarza... co do podejrzewania mnie o fasolkę to ja mam objawy typowo @ a nie ciążowe a nawet jajniki bolą mnie mniej niż zawsze no i (.)(.) wcale nie bolą także na pewno fasolki nie ma a Twój wykres mówi sam za siebie :tak:
ALG Michaś prześliczny :tak:
Margotko tak sobie pomyślałam, że patrzyłaś na tempkę ;-)
jejku dziewczyny jak ja wam zazdroszczę kupowania już ciuszków i mebelków dla dzidziusia kiedy ja tak będę miała :-(
dzisiaj już mi się włączyło ssanie na jedzenie i słodkie także @ jest tuż za rogiem

Asita dasz rade...jeszcze troch...i do domu:-)

Królewna My czekamy na Nataszke,chyba ze zamieni sie w chlopaka;D to bedzie Szymus

A ja ogarnelam kuchnie,chyba pomidorowa zrobie bo chodzi za mna od paru dni:eek:

Wiecie dziewczyny ostano bardzo często się łapię na tym, że myślę jak by to było gdybym była w ciąży... jakbym to powiedziała mężowi i rodzinie... i zastanawiam jakie to musi być super uczucie nosić pod serduchem małą istotę.... no i ładnie łzy już mam w oczach na bank @ się zbliża :wściekła/y:

reklama
Asitka mi też się nie chce siedzieć w pracy, także łączę się z Tobą w bólu :) z tym, że ja do 16 muszę kwitnąć. A co do myślenia o tym jak to by było gdybyś była w ciąży to też tak miałam, i chyba każda miała. Po 1000 razy sobie wyobrażałam jak to będzie
Noelle u mnie jak będzie synek to też Szymuś będzie lub Błażejek :) A córeczka będzie Sara Maria :)

Do góry