reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witajcie:)
dzięki dziewczyny za pomoc z betą:) w takim razie i ja nie idę, zresztą i tak bym już dziś nie poszła bo tak dobrze mi się spało, że dopiero teraz wstałam hihi i muszę zbierać się do pracy;)
A jutro wizyta i już nie mogę się doczekać!! chyba pierwszy raz w życiu hehe...

Jilka cieszę się bardzo, że nowy gin przypadł Ci do gustu:) grunt to czuć, że jest się w dobrych rękach i mieć zaufanie do lekarza. Ja mam to szczęście i wiem, że w chwilach zwątpienia pomagała mi taka świadomość.
Teraz tylko pozbyć się torbielki i fasolka będzie jak ta lala:)

Mgielko gratuluję drugiego trymestru:)

Agacynda to się nazywa zdrowe podejście do porcelanki heheh...;)

reklama
Hej :)
Sihaya
ja nie robiłam bety, lekarz też mi powiedział, że nie ma potrzeby i lepiej pieniążki przeznaczyć na co innego :) Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę :)
Czarnooka ja tak patrzę na Twój wykres, patrzę i zaciskam kciuki coraz mocniej :))
Różniczko torbielką się nie przejmuj, ja w cyklu w którym zaszłam to właśnie zrobiła mi się torbiel i cały czas rosła i to nie przeszkodziło mi w zajściu w ciążę, a dopiero w 3mcu ciąży się wchłonęła całkowicie :) Trzymam kciuki żeby owulka była :)
Myniu przykro mi, że tak jest u Ciebie w pracy. Najgorzej, że obiecują a później nic z tego to mogliby już nic nie mówić. Mam nadzieję, że się ułoży, trzymam kciuki! Dobrze, że masz S, który Cię wspiera :) Co do wyjazdu to trudna sprawa, bo wiadomo że będziesz tęsknić za rodzicami a z drugiej strony tęsknisz za S...
Jillka tak jak już pisałam Różniczce takimi torbielami nie ma co się przejmować, moja też była gigantyczna prawie taka jak Twoja a teraz śladu po niej nie ma. Dobrze, że nowy ginek przypadł Ci do gustu i że przepisał Ci dupka:)
Laluś kciuki za owulkę i celny strzał :))
Mgiełko gratuluję II trymestru :)
Asitka jak tam zdrówko?

SIhaya: ja robiłam bete :p ale lekarz mi nie kazał, raz robiłam no bo test który wyszedł 8 DPO wydał mi sie zepsuty haha a potem drugi raz przez męża bo na usg nie było jeszcze serca i kazał zrobić zeby zobaczyć czy wszystko w normie ;D:D

powodzenia jutro na wizycie :D
ja ide dzis i juz nie moge sie doczekac :D jeszcze pewnie zalicze pobliski sklep i kupie tetrowe pieluchy :D

a dziewczyny wiem, ze teraz nie stosujecie antykoncepcji :D haha ale może któraś z was miała wkładke miedzianą założona =, bo szukam opinii ?? :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Królewna to kciuki za wizytę :) Wyprawka już skompletowana? Pochwal się jaki wózek wybraliście :)

Gosiu my mieliśmy wózek po Mai DorJan Prestige (chcesz to sobie oebjrzyj) ale była beznadziejna spacerówka i szukałam czegoś innego, w końcu i mąż sie przekonał i w 5 minut podjelismy w pewna niedziele decyzje maxi cosi mura albo quinny buzz, no i szukalimsy używanego i okazało sie ze w krakowie był ładny taki jak chciałam z kubełkowym siedzonkiem :) no i pojechalismy od razu obejrzeć i okazał sie śliczny, prawie nówka :D także mamy quinny buzza 3, gondolka czarna a spacerówka szara, do tego fotelik maxi cosi za prawie żadne pieniądze :)
a Ty masz juz coś wybrane ?
wózek to chyba najbardziej spędzał mi sen z powiek bo nie chciałam tego co przy Mai.. ;/;/
a wyprawka prawie cała, nie moge znaleźć odpowiedniej pościeli haha :D:D
i kosmetyki jeszcze :D

nooo chyba ze mi dzis powie ze sie dziewucha w chłopaka zmieniła to kropka. bo ja mam wszystko po Majce poszykowane :D:D

Margotko niestety kaszel nadal mnie męczy i przez to boli mnie gardło, niestety syropku który mi Mynia polecała nie była, tylko same wykrztuśne, a takich nie chce bo całkiem się za kaszle, raz wzięłam Flegamine i myślałam, że płuca wypluje :-(

Królewno ten Quinny jest prześliczny :) No i o wiele lżejszy :) Super, że udało się Wam znaleźć taki jak chciałaś i to za nieduże pieniążki.
Ja swój wózek muszę zamówić na ebayu, bo niestety nie jest planowany na rynek polski. Ten wózek to Graco Symbio B. U nas w Polsce jest Graco Symbio ale ta wersja B jest lepsza, bo ma dłuższy daszek i z gondolki robi się spacerówkę więc ma mniej części. Nie wiem jeszcze jaki kolor, bo nie znam jeszcze płci :) Ale jak będę zamawiała to i tak dopiero na początku maja więc mam jeszcze czas :)
Trzymam kciuki, żeby córeczka pozostałą córeczką :D A imię macie wybrane?

Asitko a kiedy Ty kochana do lekarza się zamierzasz wybrać co? Ty chyba chcesz lanie dostać :p Moim zdaniem wykrztuśny działa lepiej, bo wszystko wychodzi na zewnątrz a nie siedzi w środku, troszkę byś się pomęczyła i byłoby Ci lepiej na pewno. A kupiłaś tą maść co Ci radziłam? Vicks Vaporoub?

Dziękuję dziewczyny :* Torbielką się nie martwię w sumie zbytnio, bo dość mała. No i w sumie już kiedyś miałam i się wchłonęła. Dziękuję bardzo, że piszecie jak to było u Was. Gosiak to niech będzie taki cykl jak u Ciebie :))))
Bardziej martwi mnie ten wzrost temp. w tej fazie cyklu. No ale kiedyś tak sobie myślałam, że jeżeli w ogóle zajdę w ciążę to będę wiedzieć o tym od razu, albo będą jakieś koszmarne komplikacje w tym szczęśliwym cyklu:szok: u mnie wszystko jest możliwe:-D
Asita będzie dobrze! Ja w to wierzę!
Serdecznie Was pozdrawiam i miłego dnia kochane :*

Ostatnia edycja:
reklama
Gosia: a ten graco łądny tez jest i ma przekładaną rączke :) nawet nie wiedziałam, ze jest jakaś wersja B :O :) to dobrze ze macie wybrany model :)
ja własnie chciałam czarny wózek, bo miałam teraz zieloną spacerówke i co chwila brudna a ja nie lubie miec brudnego wózka:-D

marzen: a wizyte mam dopiero wieczorem to moze jutro coś napisze co sie dowiedziałam :) ciekawe ile wazy moje dziecie :D:D

Do góry