reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ano, postanowiłam i ja zaszaleć. Gwoli ścisłości, fasolki u mnie na pewno nie ma.
Ale może u Ciebie Czarnooczko, ładny ten wykresik się zapowiada....:)

Laluś, dziękuję :) A gin fajny, bo rzeczowe pytania, nic go nie dziwi, także bardzo się cieszę.

Dziewczyny, ja zmywam się , do jutra :) Dobrych snów

Ostatnia edycja:
RÓŻNICZKO, własnie ja bym bardzo tęskniła, poza tym nie wyobrażam sobie życia samotnego tam. Np jakbyśmy jakimś cudem kiedyś mieli dziecko to bylibyśmy całkiem sami, a czasem pomoc rodziny się przydaje.
Sihayko mam koleżankę rehabilitantkę i wiem jak to wygląda... ehhh, o kant dupy to wszystko potłuc...
Jiluś super, że lekarz dobry a torbiel mam nadzieję wchłonie przy pomocy farmakologi ale rzeczywiście z rozmiarami to zaszalałaś...
Ja wymiotuję jak kot... ja się kiedyś pochlastam z tymi moimi dolegliwościami na każdym polu normalnie...

sihaya co do bety to nie musisz robic. ja robilam tylko dlatego ze nie moglam doczekax sie terminu @ a kreski to takie cienie byly. u ciebie kreski tlusciutkie wiec po co? poza tym lekarz mnie nawet nie pytal o bete.

rozniczko jeszcze nic straconego kciuki i &&&&&&&& dla cienie
jillko to dobrze ze nowy gin okazal sie dobry i wupatrzyl problem teraz niech torbielki sie wchlaniaja @ przychodzi i do dziela!!!!

czarnooka &&&&&&&&!!!ja tez mialam brzuch wzdety i taki malpowaty

lalus a ktory to dzien cyklu???

agnieszko co tam u ciebie??

mynia tule;*

a ja mam jakis wisielczy humor. noz kur....wszystko mnie drazni i przygnebia....

reklama
Myniu dziwna ta Twoja szefowa. ja mysle, ze jesli masz mozliwosc to wyjedz do S i w dupie miej polska rzeczywistosc. mieszkanie wynajmij niech sie samo spalca. a rodzice jak beda chcieli Cie odwiedzic to zawzsze moga promem sje przeplynac. do odwaznych swiat nalezy!!! :))

Dziewoje przykro mi z powodu tych torbieli Waszych, wyleczycie i zafasolkujecie!! a najlepiej to przestancie mierzyc tempki i obserwowac sluz, napijcie sie winka z mezami i dajcie sie poniesc troche! zamiast przy bzykaniu myslec o fasolce to pomyslcie jak to jest przyjemnie w ogole nie myslec!!

Sihaya ja nie robilam bety i gin tez mi nie kazal. powiedzialam tylko ze 3 testy ciazoweciaze pokazaly, zbadal mnie, zrobil Usg i ciaze potwierdzil :))

Rozyczko, to zycze pwoodzenia na tej przyszlej wizycie u gina i fajnie by bylo jakbys szybciutko sobie jakies usg zalatwila zeby zobaczyc/uslyszec serduszko.

ja serduszka bede sluchac na poczatku lutego :))) hmm... dzisiaj mi sie nie udalo uniknac juz niestety porcelanki... blee... ale juz sie chyba przyzywczailam, ze tak musi byc :) i glupia ale sie ciesze rzygankiem bo przynajmniej wiem ze jest okej.

Do góry