reklama

Staranka od stycznia 2012.

Marzen jeśli jesteś po płodnym sluzie to ustaw sobie granicę wyższych temperatur na wczoraj. I koniecznie dalej mierz tempkę
Asitko dawaj kop... przyda mi się... mam nadzieję, że w weekend zamkniesz sie w domku i wydobrzejesz:)
Agacynda a ja wsółczuję, ja nienawidzę pakowania i przeprowadzki. Normalnie siadam i płaczę... przerasta mnie o zawsze...
Z racji zbliżającej się trzynastki planuję na co ją wydam. Wcześniej planowałam kupić tv ale stwierdziliśmy z S, że lepiej podokańczać drobne pierdołki typu klamki, dłuższy karnisz, półki na książki. Będzie więcej zamian widać i będzie ładniej a Tv to jak kwiatek do kożucha by pasował na razie :)
a no i szukam nam kanapy do sypialni, chcę coś składanego, żeby w razie konieczności można było złożyć. Np w razie gdyby dziecko musiało zająć naszą sypialnię... ehhh o czym ja myślę...

reklama
Dzięki kochane za słowa otuchy :*
Zmierze temp jeszcze raz.....poprawiłam ją z 37 na 36, bo to niemozliwe, moze rzeczywiście coś z termometrem.
różniczko cykle mam średnio 26 dniowe, śluzu tak naprawdę jest niewiele.....
Czarnooka będzie fasolka, zobaczysz!!!! :)
Noelle jedz, teraz jesteś usprawiedliwiona ;-)
Agnieszka gratuluje zaliczenia i trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za następne :)

temp 37.2

NOELLE jak Ty się jutro wybierasz na glukoze to nie jedz tych lodów bo mogą wynik zaburzyc. lekka kolacja i tyle:P ponoc dzień dwa powinno się wystrzegac slodkosci no i tłustych potraw bo podnoszą cukier. takie info i ja też miałam i inne dziewczyny też.
AGNIESZKA GRATULUJE ZDANIA EGZAMINÓW:) trzymam kciuki za resztę
SIHAYA nooo i pierwsze koty za płoty:) dostałas zestaw taki jak ja:P będzie dobrze. zmieniaj sie na liście na czerwień:)

dziewczyny nie wolno Wam tak mówic!!!!!!! takie dołowanie nie pomoże fasolce przyjsc do Was. pozytywne nastawienie proszę włączyc:*

MYNIU to nadstaw mi yy tyłek ;-) i dobrze myślisz o tej kanapie no bo jak dziecko przyjdzie to będzie trzeba mu pokój odstąpić :-)
NOELLE kochana ja w ciąży na pewno nie jestem, ale dziękuje za miłe słowa :-)
CZARNOOKA to Ty jesteś w ciąży a nie ja :-P
Teraz to już naprawdę uciekam buziaki do jutra :-* ♥

Ostatnia edycja:
Marzen a czemu ty teraz mierzysz temp. ? A nie rano po przebudzeniu?
Domik ja tam nie mam już złudzeń, że się uda...przynajmniej nie w tym cyklu ;-)a zresztą znów powrót do "normalności" zajmie trochę czasu...i tak w kółko...

Ostatnia edycja:
reklama
Marzen jak dla mnie to też skok owulacyjny, zobaczysz czy jutro będzie podobnie i wszystko będzie jasne:) więc nie czas teraz na deprechy tylko działaj kochana działaj!!!:)

Agacynda jak ja bym chciała się już pakować achh... a tu nawet mieszkanka wybranego nie mamy... jestem z tych co zazdroszczą:D

Czarnooka przejrzałam wszystkie Twoje poprzednie cykle, ten porównałam z moim i ja nic nie mówię tylko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry