reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ja starałam się od października 2011 ;-(
ale wkońcu się udało, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, już stresa mam, kawe wypiłam mdłości nie mam buuu matka wariatka już wymyśla teorie haha aj będzie co będzie tak myślę....
28mego idę znowu do ginka po zwolnienie to go zmuszę żeby sprawdził czy wszystko ok ;-)

Witam się z rana jak zawsze ;-)
Czarnooka oj na kopie do du*y za takie bzdury, które piszesz, po drodze wstąpię jak do Myni będę się wybierać :tak:
Anke na pewno w tym roku zajdziemy w końcu to rok węża i pary, które się długo starają to zajdą w tym roku, tak mówiła ta wróżka czy jak jej tam w TVN :tak:
Mgiełko kochana Ty się nie stresuj bo z dzidzią na pewno wszystko OK :tak:
Agacynda to dobrze, że się zbytnio nie przemęczasz przy tej przeprowadzce, uważaj na siebie :tak:
U mnie ból brzucha robi się coraz silniejszy czyli na dniach @ zawita, by mogła sobie darować uparciuch jeden nie wiem za kim się wydała :-p
Życzę miłego dnia

Witajcie :)
rózniczko staram sie mierzyc temperaturę codziennie rano (koło 9), wczoraj zmierzyłam wieczorem drugi raz w celu sprawdzenia termometru i z ciekawości .
Asita Ty nie bądź taka pewna tej @, przecież Czarnooka musi mieć parę do zafasolkowania :)
Agacynda ruch to zdrowie tylko nie dźwigaj!
Dziewczyny nie nastawiajcie sie negatywnie!!! Głupio mi, bo ja juz mam dzieci a Wy niektóre staracie się o pierwsze maleństwo :( Ale z drugiej strony chyba nie ma znaczenia to ile mamy dzieci, bo instynkt macierzyński nie wybiera....

Aga gratuluję zdania egzaminów :) I trzymam kciuki za kolejne, oby poszły pomyślnie :) No i oczywiście gratuluję 7mca!
Czarnooka proszę mi tu nie pisać takich głupot, o jakimś wieszaniu bo ja też nakopię do d... i to na 4 nogi. Fajnego masz męża, że pamięta o takich sprawach :) A Twoja temperaturka hmmm... Piękna!!! &&&&&&&&
Sailor i Ty tak samo uważaj, bo się tam zjawię i też nakopię :)
I to się tyczy także Asity i Różniczki i Myni! Dziewczyny proszę mi tu nie uprawiać czarnowidztwa, bo takimi myślami nie przyciągniecie fasolki ale ją odepchniecie! Naprawdę tak jest, że jak ciągle myślicie, że się nie uda to działa to na Waszą podświadomość i tak się dzieje. Polecam książkę "Sekret" lub "potęga podświadomości". I proszę nie tracić wiary!
Noelle kciuki za dobrw wyniki glukozy!! Daj znać jak to przeżyłaś :))
Sihayko super wieści! Gratuluję udanej wizyty i Twojego 5tygodniowego szczęścia :)
Marzen u Ciebie to mi wygląda na skok po owulce. Kiedy zazwyczaj masz owulkę? W którym dc? I śluz też wskazuje na owulkę :) Także kciuki zaciśnięte!
Agacynda powodzenia z przeprowadzką! :)
Basik strasznie odległy termin, ale to już krok na przód :) Mam nadzieję, że do tego czasu zafasolkujesz i wizyta nie będzie Ci wcale potrzebna :)

Dziewczyny chciałam zauważyć, że pojawiły się 3 nowe staraczki więc 3 stare powinny zaciążyć. Jedną z nich była Sihayka, a teraz kolej na Asitkę i Czarnooką więc dziewczynki proszę się tu nie spierać, która jest w ciąży bo będziecie obie! &&&&&

A to dzisiejsza porcja fluidków na dzień dobry dla wszystkich:)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej.
Asitko dawaj chętnie dostanę kopniaka ;)
dziękuję Wam za to że trzymacie za mnie kciuki ale moje przeczucie nigdy jeszcze mnie nie zawiodło . mówi mi że nie jestem w ciąży więc nie jestem. Mój mąż zna już moje przeczucie i wie że jest one pewne ;)

temperatura rośnie by potem z hukiem spaść zresztą to nie pierwszy taki cykl. ten cykl róźni się tylko tym że w końcu temperatura trzyma się na w miarę równym poziomie a nie skacze w górę i w dół..

Mragotko jakby Twoje słowa się sprawdziły to byłabym w siódmym niebie jakbym zaciążyła :tak: po za tym zapomniałaś o Agacynddzie przecież zaszła jak dołączyła nas nowa straczka, czyli zostało jedno miejsce, które zarezerwowane jest do Czarnookiej :tak:

reklama
Dziewczyny wczoraj rozmawiałam pierwszy raz z moim mężem o tym jakby to było jakbyśmy mieli już dzidzię zaczynającą chodzić, a on na to że by się przewracała o nasze dziewczynki (pieski) i by się z nimi bawiła... dosłownie ryczeć mi sie chce, a to oznacza, ze na bank nie jestem w ciąży tylko @ się zbliża, bo z byle powodu ryczę przed @ :-(

Czarnooka brak objawów to dobry znak na fasolkę, ja mam objawy typowo @ a nie ciążowe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry