Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aga gratuluję zdania egzaminówI trzymam kciuki za kolejne, oby poszły pomyślnie
No i oczywiście gratuluję 7mca!
Czarnooka proszę mi tu nie pisać takich głupot, o jakimś wieszaniu bo ja też nakopię do d... i to na 4 nogi. Fajnego masz męża, że pamięta o takich sprawachA Twoja temperaturka hmmm... Piękna!!! &&&&&&&&
Sailor i Ty tak samo uważaj, bo się tam zjawię i też nakopię
I to się tyczy także Asity i Różniczki i Myni! Dziewczyny proszę mi tu nie uprawiać czarnowidztwa, bo takimi myślami nie przyciągniecie fasolki ale ją odepchniecie! Naprawdę tak jest, że jak ciągle myślicie, że się nie uda to działa to na Waszą podświadomość i tak się dzieje. Polecam książkę "Sekret" lub "potęga podświadomości". I proszę nie tracić wiary!
Noelle kciuki za dobrw wyniki glukozy!! Daj znać jak to przeżyłaś)
Sihayko super wieści! Gratuluję udanej wizyty i Twojego 5tygodniowego szczęścia
Marzen u Ciebie to mi wygląda na skok po owulce. Kiedy zazwyczaj masz owulkę? W którym dc? I śluz też wskazuje na owulkęTakże kciuki zaciśnięte!
Agacynda powodzenia z przeprowadzką!
Basik strasznie odległy termin, ale to już krok na przódMam nadzieję, że do tego czasu zafasolkujesz i wizyta nie będzie Ci wcale potrzebna
![]()
Dziewczyny chciałam zauważyć, że pojawiły się 3 nowe staraczki więc 3 stare powinny zaciążyć. Jedną z nich była Sihayka, a teraz kolej na Asitkę i Czarnooką więc dziewczynki proszę się tu nie spierać, która jest w ciąży bo będziecie obie! &&&&&
A to dzisiejsza porcja fluidków na dzień dobry dla wszystkich
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&