reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć dziewczyny,
mam dzisiaj totalnego dola, warcze na wszystkich i ogólnie chyba wpadlam w jakąś depresje :(
Do tego mój wykres oszalał a ja za cholerę nic nie pojmuje z tych danych http://enpr.pl/4854

Buziaki dla Was wszystkich, napiszę coś więcej jak mnie minie dół....

Ostatnia edycja:
reklama
Czarnooka to nie @ tylko fasolka :tak:
Różniczko tak ja pisałam, że u nas adopcja trwa krócej, Ficaria wejdź na stronę ROPS Poznań i poczytaj
Myniu jak mi nie przejdzie do wtorku to umówię się do lekarza, teraz boli mnie gardło przy połykaniu myślę, że to jest angina... co do dzidziusia to na pewno będziesz go miała i proszę mi tu takich głupot nie pisać bo tym razem to ja nastrzelam po dupie

o matko marzen niewiem co powiedziec co do twojej temperatury ja piernicze zwariowala. nie masz jakiegos stanu zapalnego? albo termometr sie popsul...

Asitko chciałabym w to wierzyć ale jakoś już nie potrafię. to nie jest mój czas może nigdy nie nastąpi. widzę jak mój mąż się dołuje jak przychodzi do mnie @. widzę jak pragnie mieć dziecko a ja obwiniam się że to moja wina:( bo w sumie to jest prawda ze to moja wina w końcu jego badania wyszły dobre..

Marzen też nie wiem co się stało z Twoją tempką, może przez depresje, albo coś innego.... :-( na tempke ma wpływ bardzo dużo czynników...

Czarnooka oj bo nakopie do du*y jak tak będziesz pisać, to nie prawda będziesz, mieć dziecko ja Ci to mówie!!!

Ostatnia edycja:
Marzen jak dla mnie to właśnie masz skok owulacyjny, jutro też mierz temp. i zobaczymy. Jak długie masz cykle? jeśli ok. 28 dni to jak najbardziej to jest skok owulacyjny. A jaki masz śluz? Obserwujesz?
Zobacz sobie na moje cykle, to będziesz wiedzieć o co chodzi: Obserwacja cyklu - enpr.pl tylko tego obecnego nie bierz pod uwagę, bo ten to jest jakiś popaprany :szok:
Ooo zobaczyłam, że w komentarzach opisałaś śluz- taki ciągnący śluz, przeźroczysty jest tym najbardziej płodnym, więc tym bardziej uważam, że to skok owulacyjny;-)

Ostatnia edycja:
ja za to nie znosze przeprowadzek remontow...jakaa inna jestem chyba;-)
moj apetyt osiagnal apogeum,wiecznie nienazarta jestem....teraz konsumuje pierogi ruskie:-)
marzen teraz serduszkujcie najlepsza pora zeby fasolka byla

reklama
MARZEN czyli jest tak jak dziewczyny piszą :-)
NOELLE ja też jestem nienażarta a w ciąży nie jestem ;-)
Dziewczyny ja uciekam :-) Buziaki :-*

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry