reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej kochane ;)
Byłam dziś u gina ;)
Było USG ;) widziałam pecherzyk i serduszko ;) cudny widok ;) Gin powiedział ze wszystko jest dobrze ;)
Kolejna wizyta 27 marca ;) Narazie wychodzi ze to 5 tydzień ;) oby było dobrze przez nastepne 8 miesiecy ;)
Jutro Wam pokaże mojego skarba <33
[h=1][/h]

No ja nie wiem czy się nie zgłosić w tym miesiącu do gina... Bo może mi jajniki znowu nawaliły... :|
Kochanie nie nazywaj tego tak "nawaliły jajniki" bo to nie samochód że może nawalić silnik ;-)
jak poczujesz sie lepiej to idz ja ten miesiąc odczekam jak dostane znowu okresu to idę na kontrolne badania może cos sie tam zmieniło może coś trzeba podleczyć
pait to na zdrowie ;-) mi mąż nie chciał kupić bo mam w ciąże zajść :tak: tak sie martwi nawet w okres :cool:

Ja już jestem. Ochłonęłam już,zrobiłam przelew za mandat, zrobiłam obiad, pranie, pozmywałam, poszłam zrąbać sąsiadke i zasiadłam przed kompem :tak: Zrobiłam koktail z kiwi, banana i truskawek mniaaammm. Dziewczyny, ale mam leniaaaa w przyszły piątek mam termin @ ciekawa jestem czy przyjdzie.... W pn i wt mnie nie ma, jadę na szkolenie (akurat w moje urodzinki) Mąż w poniedziałek wylatuje do Nicei i nie ma go do środy... ech... tak bym chciała dostać prezencik w postaci fasolki na urodzinki

Hej kochane ;)
Byłam dziś u gina ;)
Było USG ;) widziałam pecherzyk i serduszko ;) cudny widok ;) Gin powiedział ze wszystko jest dobrze ;)
Kolejna wizyta 27 marca ;) Narazie wychodzi ze to 5 tydzień ;) oby było dobrze przez nastepne 8 miesiecy ;)

no i super :) widzisz . 5 tydzień to cykl Ci sie trochę przesuną

Hej kochane ;)
Byłam dziś u gina ;)

Kurczę w 5 tygodniu i już widać serducho? Mi ledwo 7 było widać, a jak byłam w 5 to gin powiedział, że najwcześniej w 7 tygodniu powinno być widać :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry