Czarni
matka wariatka :D
no tez mi sie tak wydaje bo wg miesiączki to akurat 7 tydzień będzie bodajżeKurczę w 5 tygodniu i już widać serducho? Mi ledwo 7 było widać, a jak byłam w 5 to gin powiedział, że najwcześniej w 7 tygodniu powinno być widać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no tez mi sie tak wydaje bo wg miesiączki to akurat 7 tydzień będzie bodajżeKurczę w 5 tygodniu i już widać serducho? Mi ledwo 7 było widać, a jak byłam w 5 to gin powiedział, że najwcześniej w 7 tygodniu powinno być widać![]()
Kurczę w 5 tygodniu i już widać serducho? Mi ledwo 7 było widać, a jak byłam w 5 to gin powiedział, że najwcześniej w 7 tygodniu powinno być widać![]()

co ci zrobił(a)

ja cały czas biorę progesteron żeby było wszystko gitAndzia super! gratulacje :-) niech się fasolka rozwija.
Karola, co Ci się stało?
Basia nawaliły bo jak byłam dokładnie rok temu to mój lekarz stwierdził, że mam podobne objawy do policystycznych jajników. Kazał mi brać antykoncepcję i w listopadzie było wszystko dobrze. A teraz? hmm... wybiorę się do Niego i jeśli się okaże, że dalej nie mogą moje jajniki stworzyć jednego dojrzałego pęcherzyka tylko wiele niedojrzałych to trzeba będzie leczyć się progesteronem...
Kropka obyś dostała Twój prezent urodzinowy![]()
Miałam długie włoski i miały być lekko pocieniowane a są krótkie![]()
no co ty to aż tak walła po całości? zjadła bym ją nie zapłaciła i poszłaMiałam długie włoski i miały być lekko pocieniowane a są krótkie![]()
tak mam od lekarza duphaston naturalny progesteron każda wie do czego służyA Basia ten progesteron Ci lekarz przepisał czy o co chodzi?