Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mimo że kiedyś obiło mi sie o uszy że któraś dziewczyna pisała że duphostan brała cały rok bez przerwy i działał jako antykoncepcja ale nie mogę tego potwierdzić bo ja to biorę juz po owu i czy wogóle progesteron może działać jako antykoncepcja 
groszek i o to jest ciekawe pytanieHey dziewczyny, niestety nie mam czasu nadrobić wszystkiego, ale chciałam sie coś Was zapytać...
Zastanawia mnie fakt wymiotów w ciaży. Bo ja tak w ogóle nie wymiotuje, praktycznie wymiotowałam taz w życiu jak byłam małym dzieckiem po leku, który po przyjęciu na pusty żołądek daje taka reakcję. A tak to nigdy, ani przy zatruciu, ani po alkoholu. I zastanawiam się czy jest jakieś większe prawdopodobieństwo dzięki temu, ze mnie to ominie. Miała któras z Was, że nie ma tendencji do wymiotów i w ciązy też ich nie miałyście? Albo odwrotnie? Dziwnie mi sobie wyobrazić siebie wymiotującą w ciązy jak nigdy po niczym nie wymiotowałam( poza tamta jednorazowaa sytuacją ponad 20 lat temu...)