A
agacynda
Gość
no Agniesia koniecznie sie oszczedzaj.
!!
!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ostatnio trochę się zestresowałam bo wieczorem miałam piękne silne co 10 min regularne jak w zegarku i oczywiście wtedy jak mąż na służbie a ja sama z małą ale nafaszerowałam się nospą i zaczęły się rozmywać. Z łożyskiem lekarz mówi że ok, nie pytałam który stopień ale z córą szybko zaczęło się starzeć, wapnieć i mała mniej zaczęła przybierać ale nic się dodatkowo złego nie działo i skierowanie do szpitala miałam dopiero na 3 dni przed terminem
na szczęście mała sama zdecydowała i wyszła dzień wcześniej niż skierował lekarz
. A pogoda faktycznie fatalna, ja ledwo żyję, niskie ciśnienie, do tego muszę morf zrobić bo chyba żelazo mi poleciało - słabiej się czuję i usta pękają maskara a do tego mimo łykania mg mam takie skurcze łydek że ciężko chodzić takie nogi obolałe i kostek już nie widać tak popuchły - jednym słowem zaczął się najgorszy okres ciąży...
to sobie ponarzekałam..

widocznie spa mi pisane, poród w boksach i bez męża
hmm może mała się tak ułożyła że mały brzucholek wyszedł? mi ostatnio jak doktorek mierzył to główka wyszła ze 2 tyg większa ale stuknął małego żeby się przesunął zmierzył jeszcze raz i wszystko wyszło w normie
ale Ty kochana leż i pakuj w siebie witaminki i może słodkości - podobno dzieci lubią słodkie to może będzie szamać i zrobi się okrąglutka ;-)głowa do góry!! na bank za dwa tyg pomiary będą w normie!!
a magnez łykam codziennie głównie na ból brzucha więc zapasy powinny być