reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agnieszka to łączę się w bólu ;-)
Noelle a Ty nie zamartwiaj się zbytnio bo wiem że wcale się nie martwić nie da rady, wcinaj teraz za dwoje i dla dwojga ;-) no i trzeba brać pod uwagę że aparaty USG podają wagę +/- a nie masz możliwości podejść do siebie do pracy na dodatkowe USG żeby skonsultować z innym lekarzem, może trochę by Cię uspokoił? na oddziale powinni mieć dobry dokładny aparat

reklama
NOELLE spokojnie kochana. ja mam to samo. też mi malą o to podejżewaja, ale ja się nie daję:) moja mała też w 28 tc ważyła coś ok 1400g. potem przez dwa tygodnie przybrała tylko 100g. i tu łapała się ledwo w te siatki centylowe. ja się załamałam. kośc udowa jej wyszła mniejsza o 2 tygodnie. potem następna kontrola i 33 tc i wszystkie wymiary się zgadzały:) i wazyła ok 2 kg. a teraz w 36tc 2,8 kg. więc się nie martw kochana bo napewno mała rośnie w swoim tempie i chce dotrzymac towarzystwa Lence:) dziewczynki są mniejsze. moja ma mniejszą głowkę, ale nie stresuje się tym, bo to tylko na malej się odbija. bedzie dobrze!!!
PIANKA yhm:) myslałam, że badania też Ci coś nie tak wyszły. widocznie taki Twój urok.

jak ja żałuje, że nie zapisywałam tych wszystkich wymiarów córy. nie mam zdjęc z każdego usg i teraz cięzko sobie dokładnie przypomniec cyfry

dzieki dziewczyny.Jak dobrze ze jestescie.Chyba faktycznie podjade do pracy niech ktos zerknie i pomierzy co i jak.Mam nadzieje ze moj lekarz jest poprostu nadgorliwy

NOELLE napewno:) czytałam, ze nawet jeśli dzieci naprawdę są z tą hypostrofią, to mamy mówiły iz po porodzie dzieci bardzo szybko nadgoniły swoich kolegów i nic im nie bylo. tylko ciutkę lżejsze się rodziły:) głowa do góry Kochana! wiem co czujesz i rozumiem Cię w 100%. ja już morze łez wylałam i powiem Ci, że nie warto. ps. Moją slodkości ruszyły:-D

Agnieszko co do sluzu bialego w dużej ilosci to ja tak mialam od paru dni i lekarz stwierdzil ze to rozpoczynajacy sie stan zapalny i dzisiaj przepisal mi macmiror 500.W sumie poza obecnoscia tego sluzu zadnych objawow nie mialam.ale co tam...niech mu bedzie:confused2:

Domik kciuki zeby sie jeszcze samo rozkrecilo!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry