reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agnieszko w dół dzisiaj, więc zobaczymy co tam jutro wyjdzie.
Noelle będzie dobrze!

My jutro wyjeżdżamy na spóźniony walentynkowy weekend więc już dziś życzę Wam udanego weekednu :* bo przede mną pakowanie właśnie się zaczyna ;-)

Och tak bym chciała, żeby ten spadek był zagnieżdżeniem, a nie objawem zbliżającej się @ :-(

Dziewczynki :)
Ja ostatnio mało aktywna, bo jakoś dużo zadań mam. Także wpadam, by pozdrowić, uściskać wirtualnie i przesłać dużo uśmiechów dla Was!
:)

Hej :-)

Bylam u gin. Wszystko jest w jak najlepszym porzadku :-) moje Malenkosci ma 6,5 cm :D i widzialam jak raczkami sie po glowie "drapal" hihihi :-) pan doktor mi powiedzial, ze najprawdopodobniej pierwsze ruchy bede czuc okolo 20 tygodnia... Mowi ze moze troche wczesniej bo szczupla jestem. Ale to wszystko wyjdzie w praniu. Plec tez. Najwczesniej za miesiac moze sprawdzic... Dostalam skierowanie na badania genetyczne na czas miedzy 20 a 22 tygodniem. :) ahh no i to chyba tyle. Zdjecie wstawie pozniej bo jeszcze do domu nie dojechalam.

Agacyndo supr ze z dzidzią wszystko ok :)

a ja dzisiaj mam paskudny dzień, przed chwilą siostra do mnie dzwoniła ze mama miała wypadek i ze samochód skasowała wpadła w poślizg i zderzyła się z piaskarką. Właściwie to dzwoniła do męża żeby mi powiedział jakoś delikatnie i żebym sie nie denerwowała a ja tu k****mać taką nerwice mam o nic nie wiem, czekam żmam a będzi w domu i jadę do niej

AGACYNDA gratuluje zdania egzaminu i pieknego, zdrowego dzidziolka!!
ROŻNICZKA udanego weekendu:) trzymam kciuki:&
AGNIESZKA zdrówka dla mamy i nie denerwuj sie tak kochana.
NOELLE no i tak masz myślec kochana!:)

ja już spakowana do szpitala... nie chce o tym myślec bo znów zaczne beczec....
ale jedno przed chwilą do mnie dotarło, że jak wrócę ze SPA to już z córcia:szok: boże kiedy to 9 miesięcy minęło??

no to Domik trzeba sie cieszyc!! :)) juz niedlugo zobaczysz swoja Kruszynke z drugiej strony :D

To moj Dzidziol
zdjęcie-11.jpg

AGACYNDA piękny dzidziol.

no to dziewczynki buzioki przesyłamy i się żegnam. dam znac przez dziewczyny co i jak. trzymajcie za nas kciuki:) ja za Was bedę mocno trzymac. buziolki!!!:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry