reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej :-)

Domiczku proszę powrócić już z Lenką na rączkach :tak:

Asitko na pewno jest Ci ciężko. Ja mam kotkę, która jest ze mną od 10 lat, i nie wiem jak to będzie jak Jej zabraknie... Na razie o tym nie myślę bo ma się świetnie.

Od jutra zaczynam akcję: Schudnąć do wakacji :-D Obym wytrzymała....

reklama
Pianeczko kuruj się tam biedaku

Ciekawe jak tam nasza Domi?

a my dzisiaj jedziemy na drugie spotkanie z nauk przed małżeńskich, już mi się śmiać chce z miny mojego męża że musi tam siedzieć

Ostatnia edycja:
U nas powoli do przodu. Właśnie jesteśmy w połowie trzeciego cyklu starań... Oby się udało. Mikołaj to już duży chłopczyk, a raczej urwis:-) Wychodzi mu czwarty ząbek, więc ma dzień marudy, ale i tak nie jest źle:)

witam :happy2: jestem z wątku Luty 2013. domikcw prosiła mnie, żeby przekazać Wam info ze szpitala tak więc przekazuje :happy2:

wiadomość od domikcw:

"Szyjka skrócona, główka nisko. Wszystko ponoć pięknie do porodu się przygotowuje, jutro mają mi USG z przepływami zrobić. Więc czekam jeszcze na to. No i będę tu do porodu siedzieć. Brzuch okropnie twardy i boli. Ja intensywnie chodzę ale tylko plecy bolą."

Kwasia dzięki za info :tak: widzę, że Ty tez już na ostatnich nogach więc życzę lekkiego i bezbolesnego porodu no i zdrowej dzidzi :tak:
Paulinka no dziewczyno w końcu się odezwałaś :-) trzymam kciuki żeby się udało :tak:

Ja jestem umówiona do nowego gin. na 1 marca czyli za tydzień mam nadzieje, że zdążę przed owulką bo to w sumie będzie mój 12 dc :dry:

no hej dziewczyny,
Strasznie mi sie dluuuuzy.Chce juz 5 marzec i wizyte.Do tego za oknem zima w najlepsze:-/

kwasia dzieki za info,dobrze wiesziec co tam u domik.Kciuki zacisniete!!&&!!niech sie rozdwaja!!:-)

zaraz doczytam was kochane...ale mam lenia:-/

hej babeczki :))

Kwasia dzięki za info :)

Ja też chce juz marzec a najlepiej to 13 bo wtedy mam wizyte i kolejne USG już nie mogę sie doczekać mam tylko nadzieje ze moje łożysko przestało się starzeć, najważniejsze ze przepływy są ok

A gdzie reszta dziewczyn nic się nie odzywają
Rózniczko jak tam temp?

reklama
Domi trzymam kciuki za szybki i w miarę bezbolesny poród:)

Asitko 12 dc cyklu jak dla mnie powinien być w sam raz. Raczej rzadko owulacja jest wcześniej.

Brzuchatki na końcówce wszystko macie już gotowe dla maleństwa? Muszę przeszukać forum, bo dodawałyście fotki (cały czas czytałam forum z telefonu), ale niestety ich nie widziałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry