reklama

Staranka od stycznia 2012.

paulinko witaj ponownie:-) co u ciebie kochana?

co do wyprawki to ja juz sama nie wiem co mam a czego nie.Wlasnie zasiadam do segregacji ukladania prasowania...mam jeszcze troche czasu wisc wrazie czego nadrobie braki

reklama
Noelle u Nas ok. Mikuś usiłuje mi właśnie ściąsnąć serwetkę z lapkiem ze stołu, ubrania już rozrzucił:) Śmiga w chodziku jak rajdowiec:) Na kocu też nie usiedzi tylko wędruje po całym salonie. Kochany szkrab coraz bardziej rozumny się robi- już nawet pyskuje po swojemu:)

Oj to masz zajęcie- ja przy każdej segregacji dochodziłam do wniosku, że jednak czegoś mi brakuje:) Skutkiem czego 8 kartonów ciuszków czeka na kolejne maleństwo...

Hejka :-) U mnie za oknem piękne słoneczko. Mój N śpi , bo wróciła z 24-godzinnej służby...Ale później wyskoczymy na miasto na jakąś kawusię ;-)

Ja w pracy jeszcze 3h i 14 min a tak mi się nie chce siedzieć że szok, tym bardziej, że mój mąż w domku jest bo maja wolne bo pracy brak :-(

hej kobietki ja jestem w trakcie robienia obiadu, i zrobiłam blok czekoladowy dla mężusia i to był chyba straszny błąd bo moje myśli wciąż koło niego krążą a ja przecież nie mogę :-(

Ciekawe jak tam nasza Domi ? czy jeszcze w dwupaku

Mi jeszcze zostały kosmetyki pampersy, chusteczki nawilżające i kilka pieluszek tetrowych muszę dokupić i chyba będzie wszystko, a i jeszcze butelki

hej kochane:*
u mnie @ nadal nie ma ale brzuch to mnie tak boli że czuję że zaraz dostanę. dzisiaj mój mężulek wraca z delegacji więc muszę coś upichcić :D
wczoraj zrobiłam jego ulubioną zupę cebulową :d
Domik trzymaj się tam Kochana:*
Asitko a jak Ty się trzymasz?
rożniczko trzymam kciukaski by była to fasolka.

witajcie
co tam u was dziewczynki?

Domik jeszcze w dwupaku?
Różniczka trzymam kciuki za fasolkę
Agacynda co u ciebie?

Noelle jak dzidziuś? jak sie czujesz? wypoczywasz?

ja jakoś mam mało czasu, ostatnio wpadłam w szał porządków

pochwalę się co kupiłam:

Fisher Price Huśtawka Precious Planet Blue Sky T5223 cena 345.87 PLN
wcześniej myslałam o takim leżaczku do 18kilo, ale to samo buja i ma melodyjki a jest do 13 kilo, wiec potem się sprzeda i kupi inne, a odkupiłam od dziewczyny za 130zł hihih

no i zestaw ten : AVENT ZESTAW STARTOWY Butelki Smoczki,PROMOCJA!!! (3042278090) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
w aptece ten sam zestaw 150zł więc też się udało,
teraz czekam na dostawę ;-)

Mgiełko fajna ta huśtawka ja mam taki leżaczek
FISHER PRICE Leżaczek Cudowna Planeta T4145 TV (3018847709) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a butelki będę zamawiać też z Aventu ale te natural
NOWOŚĆ ZESTAW STARTOWY AVENT NATURAL BUTELKA 260ML (3028107136) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
przy córci miałam te które Ty zamówiłaś i byłam bardzo zadowolona, odradzam butelki Tome tippe czy jakoś tak się piszę one ciekną z pod wieczek

a ja skusiłam sie na ten blok czekoladowy i niestety to nie dla mnie cukier po tym zdecydowanie za wysoki bo z1 40 do 120 norma, ale czego ja się spodziewałam

reklama
agnieszka ja myślałam o tym leżaczku, ale mimo wszystko sam nie buja, wiem że jest na dłuzej, ale ta huśtawka jest do 12 kilo wiec też nieźle, potem pomyslę o bujaczku, myślę że nie będe miała problemu ze sprzedażą tego, wkońcu to fisher price, one są w cenie,
a widziałam taką huśtawkę na żywo, wiem że jej huśtanie jest takie fajniejsze bo równe, no i melodyjki,
myśle że będzie ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry