reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mi się ta huśtawka bardzo podoba i ze sprzedażą na pewno nie będziesz miała problemu:)

Ciekawe jak tam nasza DOmi czy już się rozpakowała czy jeszcze nie

reklama
Hej dziewczynki :)
Ale tu puchy ostatnio !
Jak tam samopoczucie ?
Piękne te gadżety prezentujecie! Jakie teraz są dostępne piękne rzeczy dla maleństw i ich rodziców... Tylko kupować :) :)
Może nasza Domik już tuli malutką? Zaraz zajrzę na luty, może coś ktoś wie ?
Agnieszko, jak tam Dominiczka? Mgiełko i Twoja Oliwka?
Marzen, gdzieś Ty ?
Myniu, a Ty ?
Sailorku, i Ty także?

Chyba wszystkie weekendujecie?

Różniczko, piękny Twój wykresik, zbiorowo trzymamy kciuki! Fajnie byłoby, gdybyś z weekendu wróciła z teścikiem z 2 kreseczkami !
Paulinko, oczywiście, że pamiętamy! I Ciebie, I Mikołajka dzielnego chłopczyka!
Asitko, Mocno Ci współczuję, dużo siły życzę!
Noelle, co tam słychać w wielkim świecie ?
Czarnooczko, jakieś dziwności na Twoim wykresiku... Oby jak najszybciej wszystko wróciło do normy !
Lalusiu, a na jakim etapie cyklu jesteś?
Pianko, niech wirus ucieka, gdzie pieprz rośnie... ewentualnie, gdzie diabeł mówi dobranoc!
Agacyndo, jak samopoczucie? Dajesz radę pracować ?
Sihaya, masz jeszcze wolne ?

U mnie w temacie staranek dziwnota jakaś, chyba mam gardło chore, bo tempka ciągle wysoka. Miałam iść w poniedziałek do gina, ale w końcu przełożyłam wizytę, bo sobie w ten czas wyliczyłam @. A tu jakieś plamienie poserduszkowe, a @ póki co nie ma. Ale w sumie ma czas jeszcze.

Ogarnęłam chatkę, pranko zrobiłam, jeszcze mnie czeka dziś prasowanko koszul :D
Co chwila podskakuję, bo z dachu spada ciężki śnieg i upada na antenę sąsiada, robiąc przy tym niesamowity hałas. Chyba roztopy w pełni.
Miłego popołudnia dziewczynki

Edit: Ale naskrobałam ! <szok>

hej kobietki :)

Jillka fajnie ze pytasz moja niunia już zdrowa w poniedziałek idzie do przedszkola, i już nie może się doczekać ten mój mały szkodnik ;-)

A u naszej Domi coś się rusza powoli czytałam na lutówkach wieści ze szpitala czy jakoś tak :)

a mi ostatnio tak strasznie dokucza ból pleców, masaże męża nie pomagają ,chyba trzeba będzie przeczekać bo innej rady nie ma

Jillka a niewiem co się dzieje u mnie :( znów @ się opóźnia a już myślałam że będzie dobrze ;(:(:(:(
brzuch mnie w zyciu tak nie bolał jak teraz ;( czuję jakbym miała za chwilkę dostać i dalej nic :(

Jillka u nas ok, miło że pytasz, Oliwia zdrowa już, dwa tygodnie miała wolne od przedszkola, to w poniedziałek idzie, koniec tej laby ;-)
idę podczytać na lutówkach co u Domik

Czarnooka rób test jutro rano

dziewczynki ale ja 5 dni temu robiłam BHCG i wyszło ujemne więc żadnej ciąży nie ma . dokładnie w 27 dc. więc uważam że jak coś jest na rzeczy to by wtedy wyszło.

czanooka zrob test jutro albo chociaz temperature zmierz.Moze wtedy zagniezdzenie przypadalo-niekiedy jest tak pozno.A beta tworzy sie dopiero po implantacji tak wiec wiesz-nadzieja jwst!!

czeeesc :)

czarnooka nie zaluj kasy na test :))

Jilko czuje sie bardzo dobrze, a w pracy coraz ciezej niestety...

dziewoje nie mam weny. jutro mam egzamin na 9.30 z mikro i makroekonomii... czekam teraz bo moj A robi hamburgery i ogladam X factor :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry