reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
dzisiaj jest troszke mniejszy niz na tym zdjeciu, bo na zdj jestem po sniadaniu a dzisiaj tylko polowka arbuza i troszke rosolu :))

zdjęcie-20.jpg

już po woli widać :) fajnie kiedy ja taki miałam niedawno wstawiałam zdjęcie w 6 tc a tu mi już leci 33 ale ten czas zapirdziela jeszcze trochę i porodówka

Oj tak, puchy się zrobiły straszne... Mam nadzieje, że wątek nie zaniknie, bo gdzie się podziejemy? :/

Agacyndo, jak piękniutki masz brzuszek :) Pewnie jak zakładasz swetry, to jeszcze nikt nie zauważył, udaje Ci się tak ?

Agnieszko, leci czas, leci... Jak dla mnie coraz szybciej!

Czarnooczko, nie wiem, co Ci doradzić, bo sama mam zagwózdkę, ale sprawdzić można. Co innego, gdyby nie było owulacji, a tak....

Idę spać pomału - dobrych snów Dziewczyny (o wakacjach, fasolkach, podróżach...)

Witam :-)

Agacynda malutki fajniutki brzusio ;-)

Jillka u mnie @ ma się pojawić 26 lutego... Cycochy bolą wczoraj brzuszek dość bolał.

A teraz idę do pracy... Miłego Dzionka :-)

Ostatnia edycja:
Hej kochane :*
wczoraj już nie miałam jak kupić testu ciążowego :/
dałam se czas jeszcze bo i tak wiem co jest . ból brzucha typowy na @ ciągły niby czuję że za chwilkę dostanę i tak mija kolejny dzień.
poczekam jeszcze dzisiaj 33 dc w pazdzierniku mialam cykl 34 dni.

reklama
Czarnooka trzymam kciuki :)

Znalazłam wykres Rózniczki temp pięknie pnie się do góry :-) Kochana trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jillka ja też mam nadzieje ze wątek nie zginie bo smutno będzie bez was, już się tak przyzwyczaiłam ze ciężko by było

Antosiowy domek 33tydzień
P1120798.jpgP1120805.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry