hej kochane ale wczoraj mieliśmy emocje

odebrałam wyniki betka wzrosła do 194,70 czyli rośnie fasoleczka ładnie

toxo dodatnie przebyte

- poprostu rewelacja

byłam wczoraj u ginekologa z wynikami powiedział że wszystko wyśmienicie. ale USG mi nie robił narazie powiedział że narazie grzebać nie będziemy poczekamy jeszcze według jego obliczeń 4-5 tydz.
nawet doradził mi jak powiedzieć dla męża o ciąży . kazał mi kupić albo buciki albo body i położyć na łóżku

jako że sklepy z butami były zamknięte to znałazłam body z napisem HAVE A NICE DAY. a na nich położyłam karteczkę z napisem GRATULUJĘ KOCHANIE ZA 8 MIESIĘCY ZOSTANIESZ TATUSIEM

a na karteczce lezał test ciążowy

niestety wczoraj później wróciłam z pracy więc moja niespodzianka z kolacją nie wypaliła ale za to zrobiłam mu jego ulubiony ryż z piersią kurczaczka i warzywami do tego dzień wcześniej zrobiłam na słodko blok.
dziewczyny mój mąż jak wszedł do pokoju z talerzem w ręku i zobaczył body i karteczkę na łóżku to niewiedział co powiedzieć osłupiał mina jego była bezcenna zobaczyłam pierwszy raz tak dużo łez szczęścia u niego postawił talerz i mocno przytulił się do mnie cały się trzęsac jak galareta

powiedział że to najpiękniejszy prezent urodzinowy jaki kiedykolwiek dostał. CIężko mi opowiedzieć jak to wszystko wyglądało bo z tych emocji to dużo nie pamiętam

przez to wszystko nawet spać w nocy nie mógł bo poprostu ciągle tulił się do mnie i pytał jak się czuję
a ja czuję się fantastycznie bo oprócz częstego sikania i czasem kłucia jajnika nie mam żadnych objawów

korzystam póki mogę