reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agacyndo oby:) Mi kiedyś we wróżbie wahadełkowj wyszedł tylko jeden chłopiec. I się boję, że się spełni... A ja nie chcę mieć jedynaka...:((((((((((((((((

Sailor z ciśnieniem współczuję. Walczyłam z nim całą końcówkę ciąży i wiem, że to żadna przyjemność. Bierzesz jakieś tabletki?

Paulinko nie biorę nic na ciśnienie bo zawsze było ok. Ale zapobiegawczo mierzę bo w rodzinie różnie u nas z ciśnieniem a ja raczej do tych puszystych się zaliczam :-)

Carnooka aż się popłakałam :)
ja w ogóle dzisiaj mam ryczący dzień, wracałam ze szkoły to tak się rozpłakałam prowadząc samochód ze musiałam zjechać na pobocze żeby się uspokoić i nie wiem z jakiego to było powodu

Sailor u nas też problemy rodzinne z ciśnieniem. Lekarz powiedział, że w ciąży wychodzi to na co będziemy chorować na starość, więc ja mam nadciśnienie murowane:( Jak ktoś ma cukrzycę w ciąży to znaczy, że na starość też będzie...

Agacyndo na babkę bym chciała, ale to dlatego, że imienia dla chłopca nie mam...:( A z dziewczynką byłoby łatwiej:)

Laluś nadal trzymam kciuki:)

Agnieszko ja miałam przedwczoraj dzień beksy...

Czarnooka no wspaniale, życzę ci udanych 8 miesięcy w spokoju i szczęściu

dziewczyny i wy się doczekacie trzymam za to kciuki,

Myniu o tych psach to tylko dałam porównanie, o tym że opinie wyrażane na głos w każdej kwestii mogą kogoś urazić,
a znam niestety ludzi którzy wolą psy lub koty bardziej od dzieci i teraz to oni poczuli by się urażeni... hihi
brak posiadania dziecka dotyka wiele kobiet i bardzo im współczuje a za te co znam trzymam kciuki, ale cieszę się swoim szczęściem, bo tak długo na nie czekałam no i niestety będę się chwalić sorry!

Mgiełko wybacz ale chyba nie lubienia psów lub kotów nie można porównywać do pragnienia dziecka.

Zastanawiałam się dobrą chwilę czy się odezwać a tej sprawie ale ja niestety popieram Mynię. :no:
O psach i kotach nie zabrzmiało zbyt dobrze.

Paulinko nie polecam testów owulacyjnych z allegro z zielonym paseczkiem. Nie pokazały owulacji.

Ostatnia edycja:
reklama
P02-03-13_20.40.jpg Czy Dziewczyny coś tu widzą????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry